توروخدا هرکی تاپیکمو میبینه راهنماییم کنه. من انتقال جنین دادم. هفته قبل آزمایشم مثبت شد. حالا هی بتا تکرار میکنم خیلی دیر و کم رشد میکنه بتا. دیروز هم رفتم مرکزی ک انتقال دادم سونو کرد ساک بارداری ندید. هیچی توی سونو نبود. بعد ارجاع داد اورژانس طبقه پایین.اونام دوباره بتا گرفتن ازم. و گفتن دوباره دو روز دیگه بیا بتا رو همینجا تکرارکن و سونو . خیلی ناراحتم بلاتکلیفی خیلی بده. کسی تجربه داشته بتا دیر بره بالا و ساک بارداری دیر دیده بشه تو سونو؟ الان پنج هفته و دور روزه طبق تاریخ اخرین پریودم . بار اول بتا ۴۰۲ بود . سه روز بعد یعنی چهارشنبه هفته قبل تکرار کردم شده بود ۶۴۳. دیروز هم ک دوشنبه بود شده بود ۱۳۰۰. نکنه خارج از رحم باشه؟ علائم خارج از رحم چجوریع
من الان پنج هفته و چهار روز هستم. الان دقیق نگاه کردم توی برنامه یک زن
منم روز هفتم انتقال مه خیلی خودمو آروم میکنم ولی گاهی ب منفی شدن فک میکنم داغون میشم وضعیتم خوب نیست تو چه علایمی داشتی من فقط پاهام گاهی یخ میزنه و کف دستم داغ میشه و زیر دلم درد میگیره
صد درصد خارج رحم عزیزم.بتا دیر و کم میره بالا.یه مدت هم بگذره درد لگن و یه طرف شکم خواهی داشت.و لکه بینی. من تجربشو دارم.برات یه آمپول متوتروکساید میزنن دفع میشه