2777
2789
عنوان

بتای مشکوک

185 بازدید | 17 پست

توروخدا هرکی تاپیکمو میبینه راهنماییم کنه. من انتقال جنین دادم. هفته قبل آزمایشم مثبت شد.  حالا هی بتا تکرار میکنم خیلی دیر و کم رشد میکنه بتا. دیروز هم رفتم مرکزی ک انتقال دادم ‌سونو کرد ساک بارداری ندید. هیچی توی سونو نبود. بعد ارجاع داد اورژانس طبقه پایین.اونام دوباره بتا گرفتن ازم. و گفتن دوباره دو روز دیگه بیا بتا رو همینجا تکرارکن و سونو .  خیلی ناراحتم بلاتکلیفی خیلی بده. کسی تجربه داشته بتا دیر بره بالا و ساک بارداری دیر دیده بشه تو سونو؟ الان پنج هفته و دور روزه طبق تاریخ اخرین پریودم . بار اول بتا ۴۰۲ بود‌ . سه روز بعد یعنی چهارشنبه هفته قبل  تکرار کردم شده بود ۶۴۳.  دیروز هم ک دوشنبه بود شده بود ۱۳۰۰.  نکنه خارج از رحم باشه؟ علائم خارج از رحم چجوریع

شاید سونو دقیق بررسی نکرده و گفته ساک دیده نشده، بعضیا بتاشون دیر میر بالا،

برای من بتا از همون اول پایین بود یعنی روی ۷۰ بود، روز بعد اومد پایین و ۵۰ شد و بعد صفر شد و به خونریزی اقتادم! 

بتید بتا رو هر روز چک کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا رشد بتات خوب و نرماله ساک بارداری هم قرار نیس زود معلوم بشه من طبق پریود ۶هفته بودم ک ساک تو ...

من الان پنج هفته و چهار روز هستم. الان دقیق نگاه کردم توی برنامه یک زن

فقط ازمایش بده اگر روند بالارفتنش خوب بود امیدوار باش و لازم نیست حتما دوبرابر بشه، 

اگر استپ کرد یا پایین اومد یا خیلی کم بالا رفت ناامید کننده است

امیدوارم جوابت مثبت بشه و دلت شاد بشه

من الان پنج هفته و چهار روز هستم. الان دقیق نگاه کردم توی برنامه یک زن

منم روز هفتم انتقال مه خیلی خودمو آروم میکنم ولی گاهی ب منفی شدن فک میکنم داغون میشم وضعیتم خوب نیست تو چه علایمی داشتی من فقط پاهام گاهی یخ میزنه و کف دستم داغ میشه و زیر دلم درد میگیره

منم روز هفتم انتقال مه خیلی خودمو آروم میکنم ولی گاهی ب منفی شدن فک میکنم داغون میشم وضعیتم خوب نیست ...

من روزای آخر درد خفیف پریودی داشتم. ایشالا مثبت بشی. مثبت واقعی. 

فقط ازمایش بده اگر روند بالارفتنش خوب بود امیدوار باش و لازم نیست حتما دوبرابر بشه، اگر استپ کرد یا ...

به نظرت روند بالا رفتنش خوبه یا کم.؟ چهارشنبه ۶۴۳ بود‌ دوشنبه ۱۳۰۰