2777
2789
عنوان

7 ساله جدا شدم و ازدواج نکردم

259 بازدید | 17 پست

خیلی خیلی حالم بده ۲۹ سالمه ۲۲ سالگی ازدولج کردم و جدا شدم باکره هم هستم 

بعد طلاقم فکر میکردم چن سال بعدش ازدواج میکنم ولی به هر دری زدم نشد موردی که مناسبم باشه نیومد و من موندم و تنهایی و افسردگی انگیزه هیچی ندارم دیگه

شاغلم تو اجتماعم به خودم میرسم ولی هیچی به هیچی اون طرفم ازدواج کرد بعد من 

الان حتما خیلیا فک میکنن مشکل از من بوده😭

باور کنین همه راهارو رفتم زیادت چله دعا التماس توسل هر راهی رو رفتم نتیجه نگرفتم 

دلم از همه دنیا خونه سالم زندگی کردم مظلوم بودم خدایا چرا برام خوشی نخواستی چرا دشمن شاد شدم 

😔💔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هم سن شمام و ازدواج نکردم 

خودتون یه ازدواج ناموفق دارین و بهتر میدونین کیفیت ازدواج مهم تره تا صرفا ازدواج کردن

انشاالله به زودی با یه پسر هم شان خودتون ازدواج کنین❤️

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
درکت میکنم منم 19 سالمه پشتم خیلی حرف هست چون خانواده خوب قیافمم خوبه قدم بلنده ولی خواستگار ندارم ح ...

فقط اونجا که گفتی پشتم حرف هست !! 😂😂😂

لعنتی پس اونا که سی چهل سالشونه چی بگن !

آخه مگه دزدی کردی که پشتت حرف باشه

چرا فکر میکنی ازدواج کنی خوشبختی؟

با اینکه یه بار تجربه کردی و دیدی موندن توی رابطه اشتباه خیلی بدتره. تاپیک آخر من همین الان زدم. دلم میخواد بیام بیرون از زندگی پابند بچه هستم. 

زندگی کن تلاش کن کار کن پیشرفت کن برای خودت باش. انشاءالله که موقعیت خوب هم پیش میاو

منم هم سن شمام و ازدواج نکردم خودتون یه ازدواج ناموفق دارین و بهتر میدونین کیفیت ازدواج مهم تره تا ص ...

نمیخواد برام به این نتیجه رسیدم خدا نمیخواد 

چون دیگه من همه راهی رو رفتم و این داره عذابم میده

چرا فکر میکنی ازدواج کنی خوشبختی؟با اینکه یه بار تجربه کردی و دیدی موندن توی رابطه اشتباه خیلی بدتره ...

چقد تلاش کنم 

دلم همدم میخواد رابطه عاطفی میخواد یار میخواد امنیت میخواد 

2790
2778
2791
2779
2792