2777
2789
عنوان

7 ساله جدا شدم و ازدواج نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 17 پست
چیکار کنم دارم دیوونه میشم

میگی تو اجتماع هم هستی دیگه ...

مسجد جامع شهرتون برو تو فعالیت های فرهنگیش شرکت کن 

بی تاثیر نیستاااا....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نه جدی میگم مادربزرگم اون روز می‌گفت پشتت میگن خراب شدی قلبم پاره شد 🥲

از این زرا میزنن که تحریک مون کنن به ازدواج اجباری و اشتباه 

گوش به این اراجیف نده کار خودتو بکن 

ازدواج خیلی خوبه به شرطی که همسرت عالی باشه 👌 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کنم به حرف مردم کاری ندارم حال خودم داغونه خیلی غم دارم

هیچی جز دعا و توسل.واقعا راهکاری ندارم برات چون شاغل هم هستی و دیده میشی

من که خودم اصلا برام مهم نبود با مجردی حال میکردم اما امان از نیش و زخم زبون فوضولا. زنداییم پشت سرم زر زده بود که دختر ۱۰ سالش بهم گفت برا همینه ترشیدی هیچکی نمیاد بگیرت!!! من وا رفتم چه گوهی داره میخوره این! حالا من فقط ۲۰ سالم بود و اینو گفت!

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعضی موقع ها یه اشتباه اونقدر هزینه داره که آدم فکرشم نمیکنه اون ازدواج اول که طلاق گرفتین کم تاثیر نبوده ولی ناامید نباشین الان اکثر پسرا تازه بعد سی سالگی دارن اقدام میکنن برای ازدواج