2777
2789
عنوان

سوسك گم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره سخت نگیرهر موقع خواستی استفاده کنی بشورهمه جا که راه نرفته😂

واي چجوري بشورم همه رو . اخه ميداني يكي از كابينتا سوراخه از بالا ، ورودي لوله گازه.  سمت چپشم كه گازه . پارسال هم جلو چشم من رفت از سوراخه تو كابينت هم رفتن زير صفحه گاز 😩كاش حداقل اعللم حضور ميكرد بفهمم اونجاها نرفته ايشالا😂

بعضی شبا رو تخت دراز کشیدم یهو یه چی بخوره بهم میمیرم و زنده میشماا

اخ دور از جون ما هم خونه قبل تري مامان و بابام مارمولك پيدا ميشد يبار رو مبل خواب بودم نميدونم چرا به دلم افتاد همين جوري تشك مبل بدم پايين كه دادم و ديدم واااااي مادر همه اون مارمولك ريزا اون پشته به چه گندگي ... چشمت روز بد نبينه خواهر...

اخ دور از جون ما هم خونه قبل تري مامان و بابام مارمولك پيدا ميشد يبار رو مبل خواب بودم نميدونم چرا ب ...

واییی من بودم سکتهه میکردم 

هنوز که هنوز میذم حمام خونه پدربزرگم اینا باید همههه ی حمام رو بگردم با این که داخل خونه س و نو‌ هم هست ولی بازم میترسم 

از احتیاج بگذر اگر اشتیاق نیست...

وای نگووو نیمتونم بخوابم دیگه تو اتاق فکرش و میکنم گریم میگیره

چند وقت پیش خونه مامانم داشتم ظرف می شستم یه مارمولک کوچولو از سمت پنجره اومد و سمت ظرفشویی گم شد

من دیگه اون روز نرفتم سمت ظرفشویی از ترسم و. خلاصه دفعه های بعدی که رفتم خونه مامانم کلا این مارمولکه رو فراموش کرده بودم هفته پیش رفتم خونه مامانم کمکش کنم خونه تکونی کنه کل آشپزخونه رو تمیز کردم و لحظه آخر که داشتم کف زمین رو جارو برقی می کشیدم از ترس خشکم زد جسد مارمولکه نمی دونم از کجا افتاده بود پایین کف آشپزخونه جلوی ظرفشویی

تو ام منتظر سرنوشت مارمولک خونه تون باش

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چخوب ممنونم كجا بزنم اينا يا از تو ماشين يا پشتش ميان

هرجا ک فک میکنی پشت ماشین بزن توی کابینت بزن محض اطمینان بزن داخل خونه هم بو هم نداره اصلا ضررم نداره نگران نباش ولی اشپزخونه خوب بزن ها هرجا ک ذهنت میرسه بزن

متاهل💍

چند وقت پیش خونه مامانم داشتم ظرف می شستم یه مارمولک کوچولو از سمت پنجره اومد و سمت ظرفشویی گم شدمن ...

وااای نههه🤣🤣🤣خدانکنه 

من تازه میخوام وسایل اتاقم و کلاا تعویض کنم 

بدبخت کسی که بخواد موکت رو برداره 

خواستیم بکشیمش دمش هم در اومد 😂

از احتیاج بگذر اگر اشتیاق نیست...