2777
2789
عنوان

سوسك گم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 38 پست

برو عطاری دو تا دونه خمیر امحا بخر یه دونه پودر سوسک‌ کش 

تمام بالای کابینتاتو و پشت لباسشویی و همه وسیله ها رو با فاصله خمیر امحا بذار و پودر بریز نابود میشن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو عطاری دو تا دونه خمیر امحا بخر یه دونه پودر سوسک‌ کش تمام بالای کابینتاتو و پشت لباسشویی و همه و ...

ممنونم . ديگه از چاه نميان؟ اخه از تو ظرفشويي و يا پشتش ميان ؟ تو چاهم ميشه ريخت؟

وای چه وحشتناک 

من وحشتناکک از مارمولک میترسم 

بعد یه بار یه مارمولک اومد تو خونه اول شب توی حال دیدمش 

بعد توی اتاق مامانم اینا 

بعد سب خوابیده بودم 

رو به روم و نگاه کردم دیدم مارمولکه س 

جیغغ زدمم بابام و از خواب بیدار کردیم ۴ نفری تو اتاق منم مسئول جیغ زدن😂🤣 

من یه کمد دارم ۴ تا پایه داره 

مامانم اینا اومدن اینو بلند کنن مارمولکه پشت این بود  بعد خواستن بزننش رفت و مامانم اینا کمد و گذاشتن پایین 

الان مارمولکه زیر اون کمده گیر افتاده هر چیزی میوفته زیر کمده اصلااا نمبتونم با دست درش بیارم 🤣

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...

ممنونم . ديگه از چاه نميان؟ اخه از تو ظرفشويي و يا پشتش ميان ؟ تو چاهم ميشه ريخت؟

من پارسال هم زمان با اسباب کشی واحد بغلی دچار این سوسک ریزا شدم که دقیقا از پشت ظرفشویی و ماشین لباسشویی می اومدن اینجا توی سایت خانوما همین دستوری که بهت گفتم رو به من گفتن فرداش دیگه هیچ سوسکی نبود

وای چه وحشتناک من وحشتناکک از مارمولک میترسم بعد یه بار یه مارمولک اومد تو خونه اول شب توی حال دیدمش ...

اون دیگه رفته 

الان تبدیل شده به هیولای زیر تخت

ریزا زیاد ترسناک نیستن قسمت بدش اینه که زود تخم میزارن و زیاد میشنحتمن پیگیرش باشهوا هم گرم میشه زیا ...

اره الان گرم شده ديشب پيداش شد وگرنه هوا سرد بود راحت بودم . فقط سر ظرفاي كابينت دلم ممكنه برنداره كه بايد چشمامو ببندم  كه چون نديدم حتما دور نزده اشپزخونه😭

از توي ماشين ظرفشويي؟ واچطوري؟؟؟؟؟

اره خود تعميركارم اومد گفت ما خومونم نميدونيم چجوري .

ولي خود من متوجه شدم كه انگار ممكنه لولش به زير سينك وصله و مشتركه ولي لباسشوييا جدان . برا همين مياد تو ظرفشويي 

وای چه وحشتناک من وحشتناکک از مارمولک میترسم بعد یه بار یه مارمولک اومد تو خونه اول شب توی حال دیدمش ...

اخ . منم يبار كردم سوسك رو جارو برقي بعد عذاب وجدان گرفتم تا مدتي كه اين تو اون جا گير افتاده  بعد انداختم سطل كيسه رو تا بره به طبيعت😑

اخ . منم يبار كردم سوسك رو جارو برقي بعد عذاب وجدان گرفتم تا مدتي كه اين تو اون جا گير افتاده بعد ا ...

😂😂🤣🤣🤣حالا این هیچیییی من نمیتونم تو اون اتاق زندگی کنمممممم

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...

اره الان گرم شده ديشب پيداش شد وگرنه هوا سرد بود راحت بودم . فقط سر ظرفاي كابينت دلم ممكنه برنداره ك ...

اره سخت نگیر

هر موقع خواستی استفاده کنی بشور

همه جا که راه نرفته😂

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...