امشب افطاری دارم
آش رشته برای ۲۰،۳۰ نفر گذاشتم انشاءالله
حبوبات رو حدود ۱۰ ساعت خیسوندم
عدس و لوبیا قرمز و چیتی و نخود و جدا پختم
عدس و نیم ساعت ..اما بقیه رو یک و نیم ساعت
سوالم اینه که : الان مواد پخته رو چندساعت بزارم که قشنگ جا بیفته برا افطار؟
و اینکه نیم ساعت عدس و جوشوندم له شد!
۱.۵ ساعتم بقیه حبوبات،خیلی نرم شدند دو نیم شدن!
حالا اگه آشم زیاد بپزه و له بشه همه حبوبات
بده یا خوبه و جا افتاده اس؟؟؟