2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهرم واسم عیدی نیاوردن

303 بازدید | 18 پست

۱۹ سالمه ۶ ماهه عقد کردم خانواده ی شوهرم واسم عیدی نیاوردن انگار نه انگار که عروس اول شون هستم و عید اولمه سر عقد رفتن طلا خریدن منو با خودشون نبردن تهش رفتن نیم ست خریدن سرویس کامل هم نبود واسه سر عقد مامان بابام یه النگو واسم خریدن قرار شد بعدا شوهرم بره دومیشو بخره چون دو روز دیگه بریم سر خونه زندگیمون پول لازم داشته باشه به استفاده ی خودشه انقدر نخرید و پشت گوش انداخت تا طلا از سه تومن شد ۷ تومن که رفت خرید نمی‌دونم دلیل این کاراشون چیه  احترام بلد نیستن فکر کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله متاسفانه اینجور آدما هم هستن ،خودم عروس شدم ی تیکه طلا برام نگرفتن کادو یا عیدی یا یلدایی فقط میگفتن رسم طلا نداریم و دختر خودشون عروس شد کلی طلا براش آوردن 😐البته شوهرم ده برابر شو برام خرید تا الان که پنج ساله باهم زندگی میکنیم

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
هنوز عید نیومده که چند روز دیگست

چند شب قبل عید باید لباسایی که داماد واسه عروس خریده رو تزئین کنن ببرن خونه ی مادر عروس ولی همینجوری که شوهرم خریده بود تو پلاستیک آورد واسم هیچ حرکتی نزدن

حالا خانوادش هیچی شوهرتم حالیش نیسبهش بفهمون شب یلدایی آوردن

اره یلدایی آوردن اونم مامانم بهشون گفت که رسمه و اینا خواهر شوهرم ازدواج کرده بود ولی جدا شده تجربه دارن از عروسی و اینا ولی چون دامادشون یه آدم آشغال بوده و هیچی واسه دخترشون نیاورده حتی خرج عروسی خواهر شوهرمو کلا مادر شوهرم داده اینا نمیدونن که اینجور چیزا رسمه ولی خب بازم میتونن از فامیل و آشنا بپرسن

من یادمه عیدی رو قبلا به بچه های 1 تا 10 ساله میدادن😐بچه ها جدی تو این شرایط اقتصادی یکم پر توقع نی ...

من نگفتم طلا گفتم لباسایی که با شوهرم خریدیم رو به جای اینکه شوهرم تو پلاستیک کنه بیاره همونو میدادن تزئین میکردن با یه جعبه شیرینی یه شب بعد شام میاوردن این الان خواسته ی زیادیه؟ 

نه نوبت عروس رسم ندارن نوبت دختر رسم میشه

اونو که خودمم میدونم مال من برای عروسای دیگش رسم داشت مال من نداشت بعد انتظار داشتن فراموش کنم چیکار باهام کردن برم تسلیت بگم برم حمالی