2777
2789
عنوان

دلتنگی برای معلم😭💔

219 بازدید | 16 پست

معلمم رو خیلی دوست دارم همیشه به یادشم وبراش گریه می کنم حالا توی تعطیلات حالم خیلی بدههههه

دلم میخواد بغلشون کنم فقط یک بار دیگه... حتی شده یک ثانیه در آغوش بگیرمشون وآروم بشم... 

دلم تنگه واسشون حالم خیلی خیلی بده براشون می میرم دلم می خواد صداشون بشنوم ودوباره سر کلاسشون بشینم وبه درس ادبیات گوش بدم نمیخوام بهار تابستون برم خوش گذرونی بیرون می خوام برگردم مدرسه همون مکانی که احساس آرامش ومحبت در کلاس ادبیاتش پیداست.... 😭😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن سالته😂😂😂😂😂😂😂

شایدیه‌روزبفهمی‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید
از اون حرفا بودها 🫤بعد ده سال گاهی خواب مدرسه رو میبینم از خواب میپرم خداروشکر میکنم همش خواب بوده� ...

من حسم جدیه... یعنی واقعا بقرآن راست میگم

بخدااا وقتی میبینمشون تپش قلب میگیرم وقلبم تند تند میزنه دستام خیس عرق میشه.

چه ویژگی جذابی تو کلاس ادبیات هست که کلاس برات آرامش داره؟میخوام از تجربیاتت استفاده کنم

وجود معلمم واسم آرامش داره همین که صحبت میکنن هر کلامشون باعث خوش حالی من میشه

خیلی خوشگلن، مهربونن، شوخی میکنن درکل دوسشون دارم هرچی باشن همون معلم دوست داشتنیم هستن حتی اگه عصبانی بشن بازهم برای من عزیزترین فرد زندگیم هستن دارم جدی میگم شاید باور نکنید اما اندازه مامانم وشاید بیشتر دوسشون دارم میدونم گناهه که از مادرم بیشتر دوسشون داشته باشم اما چیکار کنم دست من نیست

احساساتم اینه