2777
2789

یعنی تک و تنها زندگی کنه تا همیشه من اصلا دوست ندارم ازدواج کنم ولی وقتی فکر میکنم تنها باید زندگی کنم و ممکنه هزار بلا سرم بیاد آبرومو ببرن یا یکی چه می‌دونم بیاد شکنجم موقع مریضی بیفتم گوشه خونه چه می‌دونم هیشکی نباشه وقتی مردم یه خاک بریزه روم 

میگم حتی اگه شده 40سالگیم ازدواج میکنم اونم هرکی شد که این بلا ها سرم نیاد 

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا که من زندگی میکنم و راضیم.

هیچ اتفاق بدی هم نیفتاده نمیفتاده.. مرد خودش بلای اسمانی نباشه، دافع بلا هم نیست. 

عه شما همونی که میگفتی میان خونهوتجاوز میکنن به دختر تنها و سایه مرد بالا سرت باشه؟ بیخیال بابا.. ذهنت رو انقدر درگیر ازدواج و مردها نکن. قسمتت باشه میرسه نباشه نه.. به پیشرفتت فکر کن. پول نداشته باشی چه مجرد باشی چه متاهل اذیت میشی

هرکاری کنی سختی خودشو داره ازدواج هم همچین راحت نیست دیگه به خودت بستگی داره کدوم و انتخاب کنی.مجردیت میتونی با داشتن دوست و اشناهای خوب و قابل اعتماد راحت تر و خوشحالتر ادامه بدی

اره خب سختی داره اگر مورد مناسب داشتی ازدواج کن

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶