2777
2789

یکی از فامیلام ک سنش حدود ۴۰ و خرده ای هس باهام درمیون گذاشته ک به این مشکل دچار شده

دکترش هم اصفهانه ولی حدودی یه سالی که درگیره نتونسته اونجور که باید جلو بیماری رو بگیره

تبخال علاوه بر ناحیه تناسلی روی لب و بقیه جاهای بدنش هم میزنه و واقعا باعث ناراحتیه ادم میشه وقتی میبینمش

الان یه دکتر خوب که کمک کننده باشه و یا کارایی که باید انجام بدع نمیدونم یه چیزی که بتونم بهش کمک کنم 

ممنون میشم راهنمایی کنید چون واقعا داره زجر میکشه🥺

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

دکتر فارغی،دکتر صفوی پور

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا هستن مطبشون؟

صفوی پور،چهارراه هشت بهشت،جنب پارکینگ عمومی،ساختمان پاسارگاد طبقه دوعه

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
صفوی پور،چهارراه هشت بهشت،جنب پارکینگ عمومی،ساختمان پاسارگاد طبقه دوعه

ممنونم ازت

مطمعنی کارش خوبع؟

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

ممنونم ازتمطمعنی کارش خوبع؟

یکی از بهترین دکتر های عفونی هستن

1. مشاوره با متخصص پوست و عفونی: پزشکان متخصص در این زمینه می‌تونن درمان‌های موثرتری ارائه بدن. در اصفهان، پزشکانی مثل دکتر مهریار زرین‌جویی یا دکتر شاهزمانی ممکنه گزینه‌های خوبی باشن. همچنین می‌تونید از سایت‌هایی مثل یا برای پیدا کردن پزشک مناسب استفاده کنید.
  2. رعایت بهداشت و پیشگیری از تحریک پوست: استفاده از کرم‌های ضدویروسی مثل آسیکلوویر (با تجویز پزشک) می‌تونه به کاهش علائم کمک کنه. همچنین، پرهیز از استرس و تقویت سیستم ایمنی بدن با تغذیه مناسب و استراحت کافی خیلی مهمه.
  3. درمان‌های خانگی مکمل: روش‌هایی مثل استفاده از یخ برای کاهش التهاب یا مصرف مکمل‌هایی مثل لیزین (با مشورت پزشک) می‌تونن کمک‌کننده باشن.

اگر نیاز به اطلاعات بیشتری دارید یا می‌خواید در مورد پزشکان بیشتری بدونید، خوشحال می‌شم کمک کنم. امیدوارم فامیلتون هرچه زودتر بهبود پیدا کنه. ❤️

اول اینکه زگیل هست یا تبخال؟.دوم اینکه زگیل اگر ایمنی بودنشو قوی کنه از بدن ویروسش معمولا دفع میشه ا ...

تبخال میزنه 

متاسفانه جوریه ک لب و دست اینارو هم درگیر کرده

زگیل و تبخال فرق دارن برای زگیل باید کرایو کنه سیستم ایمنی بدنشو تقویت کنه  واکسن بزنه برای تبخالو نمیدونم تخصصش چیه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
مشاوره با متخصص پوست و عفونی: پزشکان متخصص در این زمینه می‌تونن درمان‌های موثرتری ارائه بدن. در اصفه ...

ممنونم عزبزم

اگ میشه یه پزشک خیلی خوب بگید اخه دیگ تحملش سر اکمده و واقعا حقم داره

مگه میشه؟پس تناسلی نیس که بره دکتر عفونی

ببین اول شروعش از تناسلی بوده بعد کم کم بقیه بدن رو هم درگیر کرده متاسفانه

ببین اول شروعش از تناسلی بوده بعد کم کم بقیه بدن رو هم درگیر کرده متاسفانه

پس بهداشتو رعایت نکرده .مثلا دستش زخم باز بوده دست کثیفو زده به دستش 

یا لبش زخم باز داشته دست زده

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3