2777
2789
عنوان

کسایی که از زیگل تناسلی سر در میارن🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 30 پست
پس بهداشتو رعایت نکرده .مثلا دستش زخم باز بوده دست کثیفو زده به دستش یا لبش زخم باز داشته دست زده

نه اتفاقا بشدت وسواسیه اگ ادم کثیفی بود میگفتم اره رعایت نکرده

ولی خیلی رعایت میکنه هیچ ب هیچ

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبخال با زگیل خیلی فرق داره اگه منظورت تبخاله

وقتی تبخال هم روی لب، هم بدن و هم ناحیه تناسلی می‌زنه، نشون می‌ده که یا سیستم ایمنی ضعیف شده یا ویروس خیلی فعال شده. بهترین کار اینه که حتماً توسط یه متخصص عفونی یا ایمونولوژی دقیق بررسی بشه تا علت ضعف ایمنی یا عود مکرر پیدا شه. درمان با داروهای ضدویروس به صورت پیشگیرانه و چند ماهه می‌تونه جلوی عودهای مکرر رو بگیره با دستور متخصص البته. علاوه بر این، اصلاح تغذیه (مثل مصرف غذاهای سرشار از لیزین و پرهیز از مواد آرژینین‌دار مثل شکلات و آجیل) و مدیریت استرس هم خیلی مهمه.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
تبخال با زگیل خیلی فرق داره اگه منظورت تبخالهوقتی تبخال هم روی لب، هم بدن و هم ناحیه تناسلی می‌زنه، ...

ممنون از وقتی که گذاشتید

یه درخاست دیگ داشتم لطفا یه دکتر خوب بهم معرفی کنید اصفهان یزد شیراز این سه تا باشه مطبشون اوکیه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

تبخال با زگیل خیلی فرق داره اگه منظورت تبخالهوقتی تبخال هم روی لب، هم بدن و هم ناحیه تناسلی می‌زنه، ...

دکتر الان که پرسیدم میگع تبخاله

بنظرتون بهبودی صددرصدیش ممکنه؟ اگ بره زیر نظر متخصص؟

یک سال و خرده ایه ک زیر نظر دکتر زنان اتوسا شاگانفر هس ولی روندش همونجور مث قبله

ولی بنظرم باید ببرم دکتر عفونی

عزیزم پزشک خوب که نمیدونم

ولی تا میتونه سیستم ایمنی بدنش و قوی کنه

مکمل و ویتامین بخوره

از استرسم دور باشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عزیزم پزشک خوب که نمیدونمولی تا میتونه سیستم ایمنی بدنش و قوی کنهمکمل و ویتامین بخورهاز استرسم دور ب ...

بخدا اعصابم کلی خرده

هرچی رعایت میکنه بدتر میشه💔

بخدا اعصابم کلی خردههرچی رعایت میکنه بدتر میشه💔

عزیزم فقط باید آرامش داشته باشه

پیگیر درمانش باشه

استرس سمه الان براش

سیستم ایمنی باید تقویت شع

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عزیزم فقط باید آرامش داشته باشهپیگیر درمانش باشهاسترس سمه الان براشسیستم ایمنی باید تقویت شع

بله ممنونم ازت❤️

بله ممنونم ازت❤️

تنشون سلامت باشه

چجور بیماریه تبخال؟

تبخالا هس ک دور لب میزنیم بعضی وقتا

از همونا تو ناحیه تناسلیش هس و گاهی دست و شکم و..

چرا باید دهنش زگیل داشته باشه

چه میدونم این شانسشه💔بخدا اذیته اذیت ادم دستش بکشکنه میدونه درد از یه جاشه ولی اینجوری ادم اذیت میشهههه