2777
2789
عنوان

جاری حسود و بچه ننه

148 بازدید | 5 پست

خانوما من یدونه جاری دارم که کوچکتره و حدود هشت ماهه ازدواج کرده و سر خونه زندگی خودشه.

منم الان حدودا دوماهه عقد کردم.

آقا این به همه چیز من حسودی می کنه.

به انگشتر نامزدی که یکم مبلغش زیاد شد با اینکه خیلی ساده برداشتم و مال اون تمام نگینه. 

به اینکه خریدهام رو چرا باید تو قزوین انجام بدیم درحالیکه خودمون یکی از شهرهای استانیم.

به این که چرا مادر همسرم هفت سین عیدی من رو یکم بزرگتر برداشته.

اینکه چرا زیر لفظی عقد به من دادند درحالیکه به اون هم زیر لفظی دادند.

چرا عاقد برای صیغه محرمیت برای من سه بارگفت آیا وکیلم و اون دفعه اول بله رو گفته

یعنی اعصاب منو خورد کرده

همه هم میدونن حسوده ولی چیزی نمیگن بهش

من سعی می کنم کار خودمو کنم و محل ندم ولی زیر زیرکی کرم میریزه 

مثلاً تو جشن عیدی آوردن برای من یه مدلی رفتار کرده که خاله ام که مهمونمون بوده هم فهمیده تازه عیدی هم نیاورده😐

خیلی آدم چندش و حسودیه میبینمش کهیر میزنم

ازکجافهمیدب حسودی میکنه

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به نظرمن باهاش صمیمی شو ازقدبم گفتن دشمنو نزدیک خودت نگه دار شاید اون دراستباهه

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️