2777
2789
عنوان

هرطور شده میخوام ایدل بشم کمک کنید

778 بازدید | 15 پست

صدام خوبه  وزنو قدو  سایزمم خوبه

6ساله دلم میخواد ایدل بشم که هر

دفعه رفتم تحقیق کردم دیدم ایرانیارو قبول نمیکنن

16سالمه

چیکار کنم؟  واقعا استعدادشو دارم  بدنم خیلی انعطاف پذیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته ایرانیارو قبول نمیکنن

پس هرین و اون دختره نگین چطوری قبول شدن؟

کلی ادیشن هست که محدودیت ملیتی نداره

ما بعضی وقتا سقوط میکنیم؛چون چیزی اون پایین هست که باید پیداشون کنیم؛ARMY

منم همسن تو بودم ازین فکرای بچگونه زیاد داشتم

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

از حرفام ممکنه ناراحت شی ولی واقعیت رو بدونی بهتره

بله ایرانی ها رو قبول نمیکنن اونایی هم که میرن میگن اویشن دادیم تو فلان کمپانی هستیم قمپزه بیشترش!   بماند صنعت سرگرمی کره به خصوص بخش کیپاپش اشفته بازاره.. خودت که خبرهایی که میان رو میشنوی که چه سواستفاده ای میکنن از دخترها به خصوص تو سن کم.  

به جای ایدل شدن تمرکزت رو بذار دانشگاه تهران موسیقی قبول بشی .. بعد ببین زندگیت چقدر هموار میشه و حتی ممکنه بری دانشگاه های بزرگ و معروف اروپا تو موسیقی درس بخونی ک ازمشاهیر موسیقی دنیا هم بشی اسمت تو تاریخ بمونه.

چند سال دیگه کیپاپ هم از رونق میفته.. مثل بالیوود که یه روز تو اوج بود.. الان کسی رغبت نمیکنه بالییوود رو دنبال کنه زیاد. عمر و نوجوونی و انرژیتو بذار پای چیزی که نتیجه میده. 

برو خارج میشه

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

باید برای کمپانی های مختلف اودیشن بدی

که البته حواست رو باید خیلی جمع کنی چون ممکنه کلا هبردار و خطرناک باشن

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام