بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما تا الان ۳۷۰تومن ریختیم اقساط بندی هم شده اقساطشو هم میریزیم ماهانه.تازه پیام اومد که ۱۰۰ میلیون باید بریزین تا تحویل بدیم فقط پول میخان از آدم
خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
اره زنگ زدن رفتیم واحدمونو انتخاب کردیم.جاش پشت مسکن مهره شهرمونه.خونه قشنگیه انصافا از مسکن مهر قشنگتره برای کسی که خونه نداره عالیه به نظرم
خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
باید ۱۰۰ تومن بدیم تا تحویل بدن میگن ۱۰۰ رو بریز الان تحویل بدیم همه چیزش آمادست