2777
2789
این خرافه دیگه خیلی خیلی جدید بود

من از خودم نگفتم بچشم دیدم یه خانم بهم گفت اون خانم خیلی موجه بود قدیمی ها اعتقاد داشتن نمیشه گفت خرافه چون نتیجه داده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترا نکنید چهارشنبه سوری امسال توی قمردرعقربع خوب نیست انجام ندین

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

دخترا نکنید چهارشنبه سوری امسال توی قمردرعقربع خوب نیست انجام ندین

چه ربطی داره کسی رو میشناسم قمر در عقرب ازدواج کرده خیلیم خوب بوده اینا چیه مد کردین

ناودون خونه ها دعا کنی

ناودون چبه؟

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

چه ربطی داره کسی رو میشناسم قمر در عقرب ازدواج کرده خیلیم خوب بوده اینا چیه مد کردین

شما به رفتن زیر ناودون اعتقاد داری ولی به قمردرعقرب که همه ی ستاره شناسان بزرگ و دین و همه قبولش دارن اعتقاد نداری؟😃😂جالبه