2821
2789
این خرافه دیگه خیلی خیلی جدید بود

من از خودم نگفتم بچشم دیدم یه خانم بهم گفت اون خانم خیلی موجه بود قدیمی ها اعتقاد داشتن نمیشه گفت خرافه چون نتیجه داده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ینی پسرم باشی اثر داره؟🥲😂

🤣🤣

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

دخترا نکنید چهارشنبه سوری امسال توی قمردرعقربع خوب نیست انجام ندین

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

دخترا نکنید چهارشنبه سوری امسال توی قمردرعقربع خوب نیست انجام ندین

چه ربطی داره کسی رو میشناسم قمر در عقرب ازدواج کرده خیلیم خوب بوده اینا چیه مد کردین

ناودون خونه ها دعا کنی

ناودون چبه؟

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

چه ربطی داره کسی رو میشناسم قمر در عقرب ازدواج کرده خیلیم خوب بوده اینا چیه مد کردین

شما به رفتن زیر ناودون اعتقاد داری ولی به قمردرعقرب که همه ی ستاره شناسان بزرگ و دین و همه قبولش دارن اعتقاد نداری؟😃😂جالبه

2824
2823
2791
2779
2792