2777
2789

آپارتمانمون یه طبقست و خواهرم شش ماهش بود که طبقع اولمون عروسی کرد و شش سالی میشه که بچه ندارن بعد مامانم میشینه پیشع من غیبتشونو میکنه میگه اجاقش کوره و فلان منم به مامانم میگم دخالت نکن، تو زندگیشون سرک نکش و ماه رمضونه غیبت نکن.. بهش برمیخوره فحشم میده... یا طبقه دوم جلوی خونشو جارو نکشیده و درش خیلی کثیفه مامانم همسایه ی توی کوچه رو آورده دوتایی غیبت طبقه دومو میکنن... طبقه ی دوممون چهار تا بچه داره نمیرسه خب چیکاری داره

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اونجا ک میگی غیبت نکن فحش میده😂😂از این کلیپ ها که از عواقب غیبت میگن براش بذار

گپش نمیده، فقط جانماز آب میکشه

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

وای خدا خواهر منم همینقدر فضوله بهش میگم آخه چی گیرت میاد از این همه تجسس بدبخت اونی که قرار عروس تو ...

هی میگه اجاقش کوره چرا ژلاقش نمیدن... باباااا به تو چه

چقدر سخت...

خب وقتی انقدر راحت مشت سر بقیه حرف می‌زنه، قطعا بقیه هم هرجایی که ایشون نباشه در موردش حرف میزنن !!!

و خب نگفته هم مشخصه که چیزای خوبی نمیگن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اه اه ببخشید تز مامانتون بدم اومد..بهشون بگید دنیا مثله چرخ و فلک میمونه ها ...خداروشکر شما چقدر خان ...

میترسم تقاص گناهاشو من پس بدم

🤦🤦🤦 مگه هرکس بچه دار نمیشه مشکل داره 

بعضیا یه درصد هم فکر نمیکنن که خیلیا خودشون نمی‌خوان بچه‌دار شن

ما دو ساله ازدواج کردیم خودمون بچه نمی‌خوایم و هر دو هم سالمیم 

من پریودم نامنظم بود یکم رفتم دکتر کلی آزمایش و سونوگرافی انجام دادم دکترم گفت سالمی حتی یه کیست ریز هم نداری چه برسه تنبلی و مشکلات هورمونی

استرس باعث شده یکم نامنظم بشه پریودت

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

ازدواج کن و از مادرت دوبووار شوو گرنه آخرش داغون میشی

نامزدم شهر دیگه کار میکنه

🤦🤦🤦 مگه هرکس بچه دار نمیشه مشکل داره بعضیا یه درصد هم فکر نمیکنن که خیلیا خودشون نمی‌خوان بچه‌دار ...

اصلا بچه دارم نشع به ما مربوط نیست

اه اه ببخشید تز مامانتون بدم اومد..بهشون بگید دنیا مثله چرخ و فلک میمونه ها ...خداروشکر شما چقدر خان ...

دقیقا دنیا گرده بعد خود اسی دختر خوبیه مامانش نمیترسه یکی پشت دختر خودش این حرفا رو بزنه ؟