2777
2789
عنوان

خرید عید خیلی مسخره س بنظرم

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 74 پست
😂😂😂😂😂😂😂چقد خز و بامزه بودیممنم خودم با ۱۴ سال سن کفش و کیف مجلسی برق برقی گرفته بودم با روسری ...

آفرین 

آره پنکک گچی هارم یادمه واقعا سم بود 

چه قیافه ای هم می‌گرفتم خدا لعنتم کنه😂

آفرین آره پنکک گچی هارم یادمه واقعا سم بود چه قیافه ای هم می‌گرفتم خدا لعنتم کنه😂

من فک میکردم الان همه‌پسرای تهران و حومه عاشق من شدن سیس عقاب میگرفتم🤣🤣🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فک میکردم الان همه‌پسرای تهران و حومه عاشق من شدن سیس عقاب میگرفتم🤣🤣🤣🤣

دقیقا 

بماند که پسرای اونموقع هم داغون بودن یادمه فرق از وسط و مدل سوسکی مد شده بود یکی فرق باز میکرد روش کراش میزدم کلی هم ژل میتپوندن رو کلشون یبار چهارده سالگی آنقدر به پسر فامیلمون خیره شدم اون بیچاره هم هی قیافه می‌گرفت ولی من از رو نمی‌رفتم بعد یهو زد زیر خنده رفت در گوش داداشش یچیزی گفت اون یکی هم خندید بعد از خونه رفتن بیرون 😂😂 الهی خدا مرگم بده 🤣

لباس های دم عید قشنگ ترن کسی رو هم مجبور نمیکنن بخره ولی اینکه بگیم خرید عید مسخره است پایه ساز از ی ...

حرفتون کاملا درسته 

آره نباید میگف مسخره اس 

بهتره دنبال راهکار  باشیم 

ولی مانتوی های عیدبه دلم ننشست نخریدم واسه دو سه سال پیش رو میپوشم

دقیقا بماند که پسرای اونموقع هم داغون بودن یادمه فرق از وسط و مدل سوسکی مد شده بود یکی فرق باز میکرد ...

وای پاره شدم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سن بلوغ کلا معلوم نبود چمونه منم هر کیو میدیدم عاشقش میشدم🤣

نمیدونم واقعا ولی امسال جدیدا کلا خیلی خوشحالی و شادی بین مردم نمی بینم اون شلوغی ها و حال و هوای عید رو اصلا نمی بینم لباس بخریم که چی من فقط واسه دخترم گرفتم یک پیراهن خودم یک چی میپوشم اصلا عین قدیما حال هوای عید نداریم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😓😓

🙂

نمیدونم واقعا ولی امسال جدیدا کلا خیلی خوشحالی و شادی بین مردم نمی بینم اون شلوغی ها و حال و هوای عی ...

اینا همش بخاطر گرونی و بی پولیه🥲وگرنه کی از عید و خرید بدش میاد

سال ها پیش وقتی بچه بودیم عید برامون جذاب بود چون بزرگترا عید واسه بچه ها جذاب میکردن بزرگترا رفت و امد میکردن و کلی خرید میکردن و شاد بودن این انرژی مثبت بین همه پخش میشد الان عید حتی واسه بچه ها جذاب نیست چون بزرگترا حس و حال ندارن یا درگیر و مشکلات بی پولی دارن یا نزدیک عید زن و شوهر در حال جنگ و جدل هستن یا هرجا میری همه میگن اه عید چیه زودتر تموم بشه راحت شیم خب اون بچه ذوقی براش نمی مونه و این انرژی منفی بین همه پخش میشه...

وگرنه تغییر فصل ک عوض نشده هنوزم درختا شکوفه میدن هنوزم تو بهار گنجشکا اواز میخونن هنوز تو بهار زمین سبز میشه این ادما هستن ک انگار تو خواب زمستونی موندن...

قدیم شما دیگه خلی قدیمه

اگه سال ۸۹ ۹۰ خیلی قدیمه شاید 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نمیدونم واقعا ولی امسال جدیدا کلا خیلی خوشحالی و شادی بین مردم نمی بینم اون شلوغی ها و حال و هوای عی ...

بنظرم اون خرید لباس اصل نیست واسه همون

اصل دل خوشه کنار خانواده ها که نیست متاسفانه 

الان بیشتر همه چی شده چشم و هم چشمی و رقابت ، حتی سر استایل و خوراکی و پذیرایی عید و نمایش وسایل خونه و ماشین

حتی میبینی پدر و مادر به خاطر تنگ دستی پذیرای بچه ها نیستن با روی خوش

بعد روز اولی که میپوشیدی میرفتی بیرون🤣🤣🤣انگار بیل گتسی

وای نگووووو😃😃😃😃محل هیشکی نمیدادیم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
ذوق داشتیمچقدر خوب بود

اره واقعا

گرونی و غم و غصه نمیدونسیم چیه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️