2777
2789
عنوان

خرید عید خیلی مسخره س بنظرم

882 بازدید | 74 پست

هرسال هول هولکی توی شلوغی و گرونی بری لباس بخری از نظرم جالب نیس .اخرم چون عجله ای خریدی خیلی سلیقت نیس بعد یماه دیگه هوا گرم میشه اصلا جنسای بهاره رو نمیشه پوشید...

بنظرم فقط برای بچه ها که ذوق دارن خوبه. تازه مثل قدیمم دیگه رفت و امد نیس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراااا

خوبه که.فقط لباس که نیس 

شما سعی کن بری تو خیابون کلی آهنگ گذاشتن 

دستفروشا کلی چیز آوردن

حتی شده یه چیز کوچیکم بخری عالیه 

و روحیه بخش

به خودتون نگین سفره نمیندازم

جایی نمیرم

چیزی نمخرم

بخرید در حد توانتون من توانم کمه ولی یک ظرف و یه اسباب بازی ویه ماهی قرمز برای بچم فقط خریدم 

وکلی خوشحال شدم 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
منم تو عید خرید نمیکنم چون هول هولیه اصلا تو شلوغی چیز خوب گیرت نمیاد

اره تازه فروشنده ها چون میدونن مجبوری بخری قیمتو میبرن بالا ، توی شلوغی هم کلافه شدی فقط میخوایی بخری یه چیزی ک راحت شی. من خودم هر سال اواخر اردیبهشت ک کارای خنک و جدید میاد میخرم

دقیقا بخاطر چند روز مهمونی برم چند میلیون بدم به مانتو(مانتو های نزدیک عید هم بیشتر مناسب مهمونیاس خیلی مجلسی هستن) بعد بمونه تو کمد دیگه نپوشم که چی بشه

منم هرسال یکی دو ماه بعد عید خرید میکنم

اصلا مردم انقد مشکلات دارن دیگه نه پول دارن نه حوصله رفت و امد و چشم و هم‌چشمی

اتفاقاا ی تاپیکی بود در مورد همین گفتم ک رفت و اومد دیگ اونجوری نیست قورتم دادن ک چقدر عجیبید ما همش دلمون میخواد رفت و اومد باشه از این حرفا بعدم اینجا میبینم هی میگن سر تا پامونو خرید زدیم والا تو شهر ک میری مغازه دارا میگن امسال فروش خوبی نداشتیم

چرااااخوبه که.فقط لباس که نیس شما سعی کن بری تو خیابون کلی آهنگ گذاشتن دستفروشا کلی چیز آوردنحتی شده ...

نه که کلا چیزی نخری بیشتر منظورم لباسه

وگرنه بقول شما ادم دو تا چیز جدید میتونه بگیره برای روحیه خودش ، مثلا من خودم تخت خوابمو عوض کردم با پرده اتاقم

اره تازه فروشنده ها چون میدونن مجبوری بخری قیمتو میبرن بالا ، توی شلوغی هم کلافه شدی فقط میخوایی بخر ...

منم همینطورم همیشه بعد عید سر فرصت هرچی لازم داشته باشم میخرم درطول سال هرچی لازم باشه خوشم بیاد میخرم