2777
2789
عنوان

چرا بچه میخواین

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 76 پست

خیلی خوبه که یک نسخهٔ کوچیک از خودت داشته باشی

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بچه ندارم ولی بخوام بیارم فقط یه دلیل دارم تو پیری تنها نباشم چون به شدت از تنهایی و بی کسی تو پیری میترسم چون معلوم نیس چه بلایی بخواد سرمون بیاد تا بمیریم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

حس مادری یا پدری، یه عشق خاص و بی‌نظیر – یه حسی که هیچ چیزی تو دنیا نمی‌تونه جاش رو بگیره. این که یکی توی دنیا هست که از گوشت و خون توئه، کسی که بخشی از وجودته، یه حس عجیب و غیرقابل توصیف می‌ده.

یه بچه، فقط یه مسئولیت نیست، یه دنیای جدید و پر از عشق و حس‌های ناب و تکرارنشدنیه!

بچه از خوبترین چیزهاییه که تو دنیا وجود داره

جزو قشنگیای دنیاست

پول و بچه زندگی و خیلی قشنگ میکنن

همونجور که عجیبه یکی از پول بدش بیاد ،عجیبه که بچه هم دوست نداشته باشه 

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

چی هست یکم توضیح میدی؟

یه دیدگاه فلسفی که اعتقاد دارن زندگی خیلی سخته و به دنیا اوردن یک بچه یعنی خلاف میل اون بچه، بندازیمش وسط بدبختی های بی پایان.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
مگه دنیا جای خوشگذرونیه؟

دقیقا. نیست. منم اونقد بچمو دوست دارم نمیتونم ببینم سختی بکشه. دلم میخواد کسی که دوسش دارم بهش خوش بگذره. ولی نمیگذره. پس به دنیا نمیارمش.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

حس اینکه یکی رو بیشتر از هر کسی تو دنیا دوست داشته باشی

فرزند داشتن به زندگی ادم واقعا معنا و هدف میده امید میده

انگار خودت با بچت دوباره متولد میشی و زندگی میکنی یک میراثی از خودت به جا میزاری که از پوست و خون خودته

هیچوقت درک نمیکنم چطور میشه بچه داشتن رو دوست نداشت

من بچه ندارم ولی بخوام بیارم فقط یه دلیل دارم تو پیری تنها نباشم چون به شدت از تنهایی و بی کسی تو پی ...

منم بچه ندارم ته دلم راضی نیست یکی بیارم تو این دنیا اذیت بشه ولی به قول شما از تنهایی تو پیری میترسم مثلا اگه مُردم یکی باشه جنازه ام برداره 

کلا انسان تو رنج قراره زندگی کنه اینو قرآن قشنگ واضح گفته به اصطلاح آب پاکی رو تو دست ما ریخته،واسه ...

دقیقا. از خدا شاکی ام واقعا. یه بدن ضعیف و یه روح ضعیف داده بعد چه سختیای وحشتنااااااکی داده. بعدم صاف صاف تو قرآن مینویسه که اره ما انسانو تو رنج افریدیم. اره ما انسانو با مال و جان و فرزند امتحان میکنیم. اره ما انسان رو موقع پیری مثل بچه نیازمند و محتاجش میکنیم.

این مطالب قرآن باعث شکنجه روحیم میشن. با اینکه طبق تاپیکام و امضام احتمالا متوجه میشی مذهبی هستم.

قرار نیست که همه مثل هم باشند یکی مثل شما از بچه خوشش نمیاد یکم مثل من عاشق بچست و دلم میخواد زیبایی ...

دوست دارم منم قانع شم و مثل همه باشم. چون شوهرم بچه میخواد. دوست دارم قانع شم. این تاپیک واسه قانع کردن نیست واسه قانع شدنه.

من آنتی ناتالیست هستم و اصلا نمیتونم رد کنمش.

لعنت ب اینستا

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خیلی خوبه که یک نسخهٔ کوچیک از خودت داشته باشی

ببخشید دور از جون شما، از نسخه ی خودم متنفرم. از وجود داشتن متنفرم.