2777
2789
عنوان

چرا بچه میخواین

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 76 پست
دقیقا. از خدا شاکی ام واقعا. یه بدن ضعیف و یه روح ضعیف داده بعد چه سختیای وحشتنااااااکی داده. بعدم ص ...

عوضش گفته تو بخاطر من تحمل کن صبر پیشه کن تلاش کن من تو دنیا بهت میدم اگه ندادم در آخرت میدم 

بدنبال هر سختی آسانی هس 

دوست دارم منم قانع شم و مثل همه باشم. چون شوهرم بچه میخواد. دوست دارم قانع شم. این تاپیک واسه قانع ک ...

بنظرم با گذشته ی خودت اشتی کن اکثر اونایی ک بچه نمیخان تروما های درمان نشده دارن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندسال پیش منم خرف تورومیزدم عرکی میگفت 

ولی بعد ۷ ۸ سال  خودخواه شدم ودیدم بچه نباشه انگیزه ووابستگی ندارم ب این دنیا چجوری ادامه بدم واقعا عمیقا دلم بچه خواست

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چون پر از مهر و محبته....

من صبح گوشیم زنگ خورد و بیدار شدم.

بین خواب بیداری بودم.

پشتمو کردم به دختر خوابیدم🥲 دیدم دخترم پاشد،با اینکه خواب خواب بود، اومد روبه ی صورت من خوابید...

باز نیم ساعت بعد من چرخیدم.

دوباره دیدم  از خواب پاشد اومد ،رو به روی صورت من ،صورتشو گذاشت....

همش عشقه.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

حس اینکه یکی رو بیشتر از هر کسی تو دنیا دوست داشته باشیفرزند داشتن به زندگی ادم واقعا معنا و هدف مید ...

متوجه حرفات هستم. فقط من اونقدددر بچه ام رو دوست دارم که دلم نمیاد سختی بکشه. پیری منو ببینه، مرگمو بببنه، چمیدونم شکست عشقی و مالی بخوره و مریض شه. 

من خیلی دوست دارم قانع شم تا شوهرمم خوشحال شه و خانواده شوهر دست از سرم بردان

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
دوست دارم منم قانع شم و مثل همه باشم. چون شوهرم بچه میخواد. دوست دارم قانع شم. این تاپیک واسه قانع ک ...

بهتره بری پیش مشاور ،شاید این طرز تفکرت بخاطر تلقینات بیرونیه

هر چیزی به وقتش قشنگه؛حتی آدما🦋

چند‌ سالتون؟

نزدیک سی

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
لعنت ب اینستا

عه تو اینستا تبلیغشو میکنن؟ نمیرم اینستا

دقیقا. نیست. منم اونقد بچمو دوست دارم نمیتونم ببینم سختی بکشه. دلم میخواد کسی که دوسش دارم بهش خوش ب ...

من سختی زیاد کشیدم ولی از بدنیا اومدنم راضیم

تا مادر نشی نمیفهمی عشق یعنی چی اصلا عشق مادر یکچیز ...

چطور بهت بگم حاضرم تا اخر عمر زجرکش بشم ولی خار تو پای بچم نره؟؟ ولی آیا میتونم؟

بچه داشتن سختی زیاد داره خیلی ولی من تازه بعد مادر شدن خودم رو شناختم مسئولیت رو درک کردم من دارم فردی رو تربیت میکنم که در اینده وارث منه در آینده قراره بخشی از اجتماع باشه

همه دوست ندارن مادر شن ولی من بعد مادر شدن تازه زندگی رو لمس کردم😅

دقیقا. از خدا شاکی ام واقعا. یه بدن ضعیف و یه روح ضعیف داده بعد چه سختیای وحشتنااااااکی داده. بعدم ص ...

آره منم نمی تونم هضم کنم این قضیه رو

من خودم چندتا بچه دارم زندگی خوبی دارم ولی دو دو تا چهارتا که میکنم میبینم رنج و سختی من خیلی بیشتر از خوشی من هست تازه اون دنیا هم قراره حساب کتاب بشیم و شرمنده ی خدا ....خدایی انصاف نیست فکرش رو میکنم دلم برای خودم میسوزه آدمی زاد خیلی بدبخته

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

خودخواهیه ولی اگه شوهرم اخلاق نداشت اگه هرمورد دیگه ای داشت یاخودم بی اعصاب بودم  ظلم بود که بیارم بچه .. 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عوضش گفته تو بخاطر من تحمل کن صبر پیشه کن تلاش کن من تو دنیا بهت میدم اگه ندادم در آخرت میدم بدنبال ...

بازم برام بی معنیه. واقعا نامردیه که یکیو بسازی بهش سختی بدی بعد بهش نگی علتش چیه. یا اگه میگی در حدی نگی که بفهمه. خب شاید مغز من محدوده  و نمیفهمه تکامل و عبادت و فلان رو. باید یه طور میگقت که بفهمم قانع شم همش زجر نکشم

عه تو اینستا تبلیغشو میکنن؟ نمیرم اینستا

ن عزیزم تو دانشگاها تدریس میکنن و اکثرا از اونجا میفهمن این گنده گ*زی هارد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیز تو احتمالا افسردگی نداری؟؟

درسته زندگی رنج هایی داره ولی زیبایی هم کم نداره خیلی خیلی بیشتر از رنجها ... کما اینکه همون قرآن هم گفته با هر سختی آسانی هست

همین الان این روزا که آغاز بهاره آدم درخت و سبزه و گل و آسمون و ... رو میبینه غرق زیبایی هاشون میشه