2777
2789
عنوان

چرا بچه میخواین

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 76 پست
بنظرم با گذشته ی خودت اشتی کن اکثر اونایی ک بچه نمیخان تروما های درمان نشده دارن

حدود ۱۲ تا روانشناس و ۳ روانپزشک رفتم تاحالا. به نظرم چیز خاصی درنمیومد ازشون. درست میگی. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
چندسال پیش منم خرف تورومیزدم عرکی میگفت ولی بعد ۷ ۸ سال خودخواه شدم ودیدم بچه نباشه انگیزه ووابستگی ...

خیلییییی ازت خوشم اومد که از لفظ خودخواهی استفاده کردی.

جسارتا چندسالگی بچه دار شدین؟ الان رضایت داری؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم برام بی معنیه. واقعا نامردیه که یکیو بسازی بهش سختی بدی بعد بهش نگی علتش چیه. یا اگه میگی در حد ...

خب تا حالا دنبالشم رفتی که بفهمی؟ مثلا سخنرانی های استاد محمد شجاعی فوق العاده است بینظیره تو نگاه درست پیدا کردن به دین، دنیا و عرفان 

من بچه رو برای پیری و دست گیری نیاوردم یکی از مراحل زندگیم بود دوست داشتم تجربه اش کنم چندبار هم تجربه اش کردم راضی هستم فقط میگم خدایا عاقبت بخیرشون که زحمتام به نتیجه برسه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
حدود ۱۲ تا روانشناس و ۳ روانپزشک رفتم تاحالا. به نظرم چیز خاصی درنمیومد ازشون. درست میگی.

خب ب خودت و گذشتت رجوع کردی چب باعث شده از ادامه دادن نسل خودت و حس مادر شدن متنفر باشی

رابطه خرابت با مادرت 

یا ترس از. دست دادن عشق و توجه شوهرت و اطرافیان؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بازم برام بی معنیه. واقعا نامردیه که یکیو بسازی بهش سختی بدی بعد بهش نگی علتش چیه. یا اگه میگی در حد ...

چون باید عاشق خدا بود انسان عاشق دنبال دلیل برای عشقش نیس بی دلیل هم همه حرف هایش رو قبول می‌کنه مواظب حرف های شیطانی درونت باش 

آره منم نمی تونم هضم کنم این قضیه رومن خودم چندتا بچه دارم زندگی خوبی دارم ولی دو دو تا چهارتا که می ...

شما خیلی خوب درکم میکنی...

من بچه رو برای پیری و دست گیری نیاوردم یکی از مراحل زندگیم بود دوست داشتم تجربه اش کنم چندبار هم تجر ...

آفرین این درسته فرزند داشتن مرحله ای از زندگی کرده انگار دنیا بازی های وتو حالا وارد فاز بچه داری میشی

عزیز تو احتمالا افسردگی نداری؟؟درسته زندگی رنج هایی داره ولی زیبایی هم کم نداره خیلی خیلی بیشتر از ر ...

دارم 😔 راه های مختلفی رو امتحان کردم. حتی دارو با دوز بالا خوردم. در شاد ترین حالت ممکن وکترم میگفت حست چیه میگفتم دوست ندارم وجود داشته باشم.

خب تا حالا دنبالشم رفتی که بفهمی؟ مثلا سخنرانی های استاد محمد شجاعی فوق العاده است بینظیره تو نگاه د ...

در حد دوتا قسمت ازشون گوش دادم. ولی فرصت و انگیزه ندارم تماااام سخنرانیاشو گوش بدم. به نظرت کدوم پادکستشون برام مناسبه؟ 

متوجه حرفات هستم. فقط من اونقدددر بچه ام رو دوست دارم که دلم نمیاد سختی بکشه. پیری منو ببینه، مرگمو ...

خب چرا فقط بدیا رو میشمری

اون بچه اول ۵۰ سال زندگی باتو رو میچشه لذت میبره لمس میکنه بعد پنج سالم پیریت رو میبینه یک سالم مرگت رو

خب اون ۵۰ سال رو چرا نمیبینی زوم کردی رو نقاط تاریک قضیه

مثل اینکه بگی من هیچ وقت برا بچه آبنبات چوبی نمیخرم چون اون لحطه ای که تموم میشه ممکنه هنوزم دلش ابنبات میخواسته باشه و ناراحت بشه!

سنشو ولش کن براش توضیح بده

چی و توضیح بدم ؟ من خودمم با جو الان جامعه موافق بچه آوردن نیستم وضعیت خیلی بده از لحاظ تربیتی میگم تا یه جایی من میتونم بچه رو همراهی کنم از یه جا به بعد وارد جامعه بشه بشه مثل اونا واقعا اذیتم میکنه

شما خیلی خوب درکم میکنی...

من آهنگ عمو زنجیرباف چاووشی رو گوش میدم دلم میگیره چون همش شکوه از خداست که آخه چرا بنده هات همینطوری هم توی سختی هستن با داستان های  اون دنیا دیگه ما رو نترسون

من قبلاً عاشق خدا بودم اما الان ازش میترسم اینکه میخواد ازم حساب بکشه میترسم

ان شاالله به خاطر همین حرفایی که زدم خدا رحم کنه بهمون

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

برای منم بی معنیه 

ولی خب آدمیزاد متولد میشه برای تجربه کردن چیز های جدید و این میل به تجربه باعث میشه مردم حتی برخلاف میل باطنی بخوان بچه دار شن

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ