2777
2789

منم ملانیام،ترامپ یبوست گرفته اعصابش خورده بگیرید بخوابید تا همتونو نترکونده

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

همون بهتر که خرج نمی کنن، بسه دیگه دارن زیادی خرج فوتبال می کنن اتفاقا. مدال ها رو ورزش های دیگه میگ ...

خرج کردن اصولی 

الان فقط،خرج مافیا و دلال ها میشه اگ خبر داشته باشی

دوتا مربی حرفه ای 

بازیکن خارجی خوب 

استادیوم خوب 

کشورای عربی دارن خوب خرج میکنن اگه دقت کنی

ماشالاشون باشه هم عقل دارن هم پول

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

دست بوسه

کافی نیست عزیزم کافی نیست 

پا بوس باید باشه😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خرج کردن اصولی الان فقط،خرج مافیا و دلال ها میشه اگ خبر داشته باشیدوتا مربی حرفه ای بازیکن خارجی خوب ...

من الان دارم نگاه ورزشی رو میگم فقط. آیا ورزش های دیگه هم حرفی برای گفتن دارن؟ البته که ندارن. فوتبال هم با آوردن رونالدو باز هم عدد خاصی حساب نمیشن. 

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

سلنا گومز هسدم با دوس پسر خوشتیپم دارم عشق میکنیم صل علی سترکه چشم حسودا بترکه 🤣🤣🤣

حتی سلنا هم ب چشم زخم اعتقاد داره ؟؟؟

جدید بود 😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

شنیدوم اسهاله

نه بابا ذلیل شده اول اسهال بود اینقد داروی اسهال خورد که یوبس شد

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

نه بابا ذلیل شده اول اسهال بود اینقد داروی اسهال خورد که یوبس شد

ای بابا خیلی ناراحت شدم انشاالله سری بعدی ترش کنه 

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار
منم ملانیام،ترامپ یبوست گرفته اعصابش خورده بگیرید بخوابید تا همتونو نترکونده

چی شده ملانیا جووون نبینم ناراحتی 

🚑کمک تو راه خودم برات درستش میکنم😅😅