توروخدا بگین چطوری بفهمم کسی شمارم رو حذف کرده توی واتساپ؟موبوگرام نصب کردم آدمک اومد کنارش ولی فهمیدم الکیه هرروشی که فکر کنید توروخدا اگه چیز قطعی و واقعی میدونید بهم بگین خواب ندارم دیگه
درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چ جالب منم خیلی کنجکاو بودم ببینم ادم مورد نظرم شمارمو داره یا نهاسی راهی هس ک باهاش بفهمی کی پروفت ...
نه خواهر خودم سه روزه تاپیک میزنم یکی نمیاد درست و حسابی بگه!مطمئنم خیلیا میدونن یه راهی رو
کسایی هم که میان میگن برو پروف ببین بیو ببین ساعت بازدید ببین استوری بزار شاید ببینه(بازم ممنونشونم که میان تاپیکم ولی خب آخه هرکسی اینارو میدونه من یه راه مخفی و درست و حسابی میخواستم)
درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
هعی چی بگم عزیزم دلم خوووونه،انگار هیچوقت کسی نتونسته منو دوست داشته باشه،حالا من دختر ضعیفی نیستما یعنی اگه از درد و غصه بمیرم اینو اطرافیانم متوجه نمیشن ولی خب کسی نمیدونه من شبا تا صبح چی میکشم و چه دردی رو تحمل میکنم،درهرصورت زندگیه باید پذیرفتش!بعضیا میان تا بهت رها کردن رو یاد بدن و اگه یاد نگیری باز باید همین درد رو تجربه کنی