2777
2789
عنوان

بگین🙃😄😃😃

97 بازدید | 11 پست

توروخدا بگین چطوری بفهمم کسی شمارم رو حذف کرده توی واتساپ؟موبوگرام نصب کردم آدمک اومد کنارش ولی فهمیدم الکیه هرروشی که فکر کنید توروخدا اگه چیز قطعی و واقعی میدونید بهم بگین خواب ندارم دیگه

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

وضعیت بذار اگه دید یعنی ذخیره داره

گذاشتم ندید

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چ جالب منم خیلی کنجکاو بودم ببینم ادم مورد نظرم شمارمو داره یا نهاسی راهی هس ک باهاش بفهمی کی پروفت ...

نه خواهر خودم سه روزه تاپیک میزنم یکی نمیاد درست و حسابی بگه!مطمئنم خیلیا میدونن یه راهی رو

کسایی هم که میان میگن برو پروف ببین بیو ببین ساعت بازدید ببین استوری بزار شاید ببینه(بازم ممنونشونم که میان تاپیکم ولی خب آخه هرکسی اینارو می‌دونه من یه راه مخفی و درست و حسابی میخواستم)

با یه شماره دیگ ببین پروف داره شاید برا مخاطباش فقط پروف داره

خواهر خودم اینو می‌دونم خب🤦🏻‍♀️می‌خوام ببینم پروفایلش رو برای من هاید کرده یا شمارم رو حذف مرده

گذاشتم ندید

شاید هم چک نکرده واتساپو 

ی راهی بود ولی دردسر داشت یوم خود طرف هم می فهمید 

به خاطر همین معایبش اجراش نکردم و یادم نیس 

اگه برات مهم نیس ی سرچ بزن شاید فیلم آموزشش اومد

جهت اطلاعتون بگم بعضی وقتا خواهرم از کاربری من استفاده میکنه👭
شاید هم چک نکرده واتساپو ی راهی بود ولی دردسر داشت یوم خود طرف هم می فهمید به خاطر همین معایبش اجراش ...

خیلیییییی سرچ کردم و ویدیو دیدم و نی نی سایت رو گشتم ولی هیچ راه حل درست و قطعی پیدا نکردم!نه نمی‌خوام طرف بفهمه

خیلیییییی سرچ کردم و ویدیو دیدم و نی نی سایت رو گشتم ولی هیچ راه حل درست و قطعی پیدا نکردم!نه نمی‌خو ...

باید رهاش کنی پس😄

باید رهاش کنی پس😄

هعی چی بگم عزیزم دلم خوووونه،انگار هیچوقت کسی نتونسته منو دوست داشته باشه،حالا من دختر ضعیفی نیستما یعنی اگه از درد و غصه بمیرم اینو اطرافیانم متوجه نمیشن ولی خب کسی نمیدونه من شبا تا صبح چی میکشم و چه دردی رو تحمل میکنم،درهرصورت زندگیه باید پذیرفتش!بعضیا میان تا بهت رها کردن رو یاد بدن و اگه یاد نگیری باز باید همین درد رو تجربه کنی

هعی چی بگم عزیزم دلم خوووونه،انگار هیچوقت کسی نتونسته منو دوست داشته باشه،حالا من دختر ضعیفی نیستما ...

الهییی💔🥲

از اونایی هستی که غصه هاشون میریزن تو خودشون🥲

میاد اونی که دوستت داره و شایسته محبت توئه❤️

الهییی💔🥲از اونایی هستی که غصه هاشون میریزن تو خودشون🥲میاد اونی که دوستت داره و شایسته محبت توئه❤️

مرسی عزیزدلم🙂♥️