2777
2789
عنوان

پسرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6566 بازدید | 212 پست
[QUOTE=377433545]دختره ادم سالمی نیست خانوادشو پیدا کنید من از بابام پرسیدم میگه بهترین کار بی تفاوت ...

مطمئنید که پدر و مادرش فوت کردن یا خودش گفته؟

یعنی یکی بالا سر این دختر نبست؟

پدر بزرکی مادر بزرگی

نسبت به پسرتون و دختره بی تفاوت باشبد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اغفالش کرده گولش زده گفته خونه میزنم ب نامت

خودتون به پسرتون بگید خونه ای چیزی به نامش میزنید شاید نظرش عوض شد

اگر وضع مالیتون خوبه قول ماشین برا ۱۸ سالگیش بهش بدید ببینید تاثیری داره

خودتون به پسرتون بگید خونه ای چیزی به نامش میزنید شاید نظرش عوض شداگر وضع مالیتون خوبه قول ماشین برا ...

ممنون عزیزم بابت اینکه زحمت میکشی و بزام پست میزاری راستش پسرم موضوع رو با پدرش درمیون گذاشت (مثلا اصلا چیزی نمیدونست)شوهرم ب شددت باهاش برخورد کرد دیگه از حوصلتون خارج بگم چه عکس العملی نشون و داد چه برخورد مخکمی کرد پسرمم‌گفت چشم بابا هرچی تو بگی..والان ظاهرا کات‌کردن منم ب خانمه پیام دادم تهدیدش کردم درحال حاضر دو‌مورد من و‌پدرش حسابی نگران کرده یکی اینکه نکنه باهم تبانی کرذن که‌ ظاهرا کات‌کردن تا مثلا ابها از اسیاب بیفته و‌مورد دوم اینکه پسرم حسابی افسرده شده اشتهاش خیلی کم شده پرخاشگر شده ب سرووضعش اهمیت نمیده ووووو براش وقت مشاور گرفتم برای یک شنبه ولی میگه نمیام .میرم اتاقش داد میرنه میگه برو بیرون بامن حرف نزن.هرجام‌که گفتیم نمیاد😭😭😭

ممنون عزیزم بابت اینکه زحمت میکشی و بزام پست میزاری راستش پسرم موضوع رو با پدرش درمیون گذاشت (مثلا ا ...

والا من اگر جای شما باشم که یه مدت گوشی هم ازش میگیرم

و محدودش میکنم

اتفاقا همسرتون خوب کاری کرد

بهش بگید اگر معدلش خوب شد براش یه گوشی خوب میخرید یا یه چیزی که ددست داره

که یکم انگیزع بگیره

قطعا هم با دختره هماهنگه

والا من اگر جای شما باشم که یه مدت گوشی هم ازش میگیرمو محدودش میکنماتفاقا همسرتون خوب کاری کردبهش بگ ...

خط اخرت نگرانم کرد😔ینی ممکن با اینکه دختره رو تهدیدش کردم براش خط و نشون کشیدم بازم بخواد دست برنداره؟؟ اها راستی یه چیز مهم که یادم رفت بگم اینکه همون روزی که پسرم ب باباش جریان گفت غروبش رفت سلمانی موهاش از ته زده من فوری فهمیدم این ربط داره ب ماجرا مدلشم بهش میگن ان کات 

تاینکه دخترم گفت این مدل مو کسابی که شکست عشقی میخورن 

والا نمیدونم چی بگم چننند روزه حال و روزم داغون خیلی داغون

خط اخرت نگرانم کرد😔ینی ممکن با اینکه دختره رو تهدیدش کردم براش خط و نشون کشیدم بازم بخواد دست برندا ...

چه خط و نشونی برای دختره کشیدبد؟

اونقدری جدی بود که دست برداره؟

پسرتون رو ببرید پیش یه مشاور خوب و قَدَر و قبلش هم خودتون با مشاور حرف بزنید حتما

سعی کنید خودتون هم به پسرتون قول یه چیزایی رو بدید که اون دختره نتونه باز تحریکش کنه

الان سعی دارن دوتاشون با ننه من غریبم بازی ذهن شما رو مشغول کنن اما خودشون به خوشگذرونیشون برسن

خیلی هم برای رفت و امد ازاد نذاریدش

چه خط و نشونی برای دختره کشیدبد؟اونقدری جدی بود که دست برداره؟پسرتون رو ببرید پیش یه مشاور خوب و قَد ...

سلام گلم ببخشید دیرجواب دادم درگیر بودم نیومدم سایت خط‌و‌نشون مثلا بهش گفتم میام جلوساختمونت انقد جیغ میکشم تا همسایه هات جمشن بعدبهشون میگم مسلمونا این خانم پسر‌منواغفال کرده همون پسربچه ای که ب شماها گفته پسر خالم پسرمنه که این خانم ازم گرفتش توروخدا کمکم کنید واینکه میرم قصابی عموت همه چی میگم و میرم ارشاد(محل تاترشون) به تک‌تک عوامل توضیح میدم اونم‌گفت برو ولی ارشاد خانواده شمارو‌میشناس ب محترم بودن وجه ی خوبی که ازتون دارن زیرسوال میره گفتم من پسرم برام مهمتر از اینه که دیگران من رو خوب و محترم بشمرن 

پسرم هرکاری کردم مشاوره نمیاد ولی با مشاور مدرسه شون صحبت کردن ایشون سابقه دار و‌استاد دانشگاه هستن خیالم یکم راحت شد.منم رفتم از یه خانم محترم که با اون دختره فامیلن تحقیق کردم که مثلا کسی میخاد باهاش ازدواج کنه هرچی میدونی بخاطرخدابگو اونم فقط از خوبی و خانم بودن و‌اصل و‌نصب دار بودنش تعریف کرد بازم خیالم راحت شد که شاید با این توصیفات رابطه جنسی برقرار نکردن. در کل پسرم‌کنترل و قول داده طرف اون نره ولی ولی واای ب حالم وقتی به اون خانم‌توهین کنم یا حرف منفی بزنم پسرم‌ب شدت جبهه میگیره نمیدونم‌چرا شاید چون واقعن زن خرابی نباشع.....

سلام گلم ببخشید دیرجواب دادم درگیر بودم نیومدم سایت خط‌و‌نشون مثلا بهش گفتم میام جلوساختمونت انقد جی ...

سلام عزیزم

باز خوبه که اون خانمه چیز بدی نگفته ازش و میشه یکم امیدوار بود

شما هم سعی کنید از این دختره جلوی پسرتون بد نگید که گارد براش ایجاد نشه و با پسرتون رفیق باشید

خودتون هم مدام با یه مشاور در ارتباط باشید ،با یه نفر که حوزه کاریش نوجوانان هست،که خوب کمکتون کنه

من که اگر به خودم باشه استراتژی رو میذارم بر محور خشونت حداکثری و جدی با پسرم برخورد میکنم اما نمیشه چنین نسخه ای برای شما هم تجویز کرد خودتون پسرتون رو بهتر میشناسید

سلام عزیزمباز خوبه که اون خانمه چیز بدی نگفته ازش و میشه یکم امیدوار بودشما هم سعی کنید از این دختره ...

ممنون میشه بپرسم شما چند سالتونه و اگه فرزند دارین چند ساله هستن؟

ماشاالله بهتون این همه فهم و کمالات دارین با ۲۰سال سن قربونت برم زنده وسلامت باشی گل دختر♥️🥰

ممنونم از این لطف و محبت شماست به من❤️

زنده باشید

ایشالا این ماجرایی هم که براتون پیش اومده زوتر حل بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز