2777
2789
عنوان

پسرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6566 بازدید | 212 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزمنظر من این هست که شما اصلا ری اکشن منفی یا عصبانیت نشون ندید به پسرتونو خیلی اروم زیر نظر ...

الان خوندم‌ حرفاتون همه حق 

با دختره صحبت کردم میگه من هیییچ قصدی ندارم غیر اینکه عاشق هم شدیم بزارید بهم برسید تا یه عممر حسرت نخورید

الان خوندم‌ حرفاتون همه حق با دختره صحبت کردم میگه من هیییچ قصدی ندارم غیر اینکه عاشق هم شدیم بزارید ...

بهش مبگفتید اخه ادم سالم عاشق یکی از خودش ۱۰ سال کوچبکتر میشه😑

به نظرم برید سراغ خانواده دختره

[QUOTE=377295138]بهش مبگفتید اخه ادم سالم عاشق یکی از خودش ۱۰ سال کوچبکتر میشه😑 به نظرم برید سراغ خانواده دختره[/Q مطلقه س 

پدر و‌مادرش فوت شدن تک فرزنده 

پسرم دیروز ب پدرش گفت بریم براش نشون بریم تا ۲۱سالم شه ازدواج کنیم شوهرم انققققدر خودش و زد و لباس تنش پاره کرد یه کشیده هم زد پسرم کلا جو‌خونه مشتنج این روزا پسرمم گفت چشم‌هرچی تو بگی الان کلا با ما حرف نمیزنه داروهاش که دکتر براش نوشته نمیخوره ولی من و پدرش بعید میدونیم اینا از هم دست بکشن😭😭

[QUOTE=377295138]بهش مبگفتید اخه ادم سالم عاشق یکی از خودش ۱۰ سال کوچبکتر میشه😑 به نظرم برید سراغ خ ...

من پدرم وکیله 

ازش بعد از ظهر مبپریم ببینم میتونید اقدام قانونی ای بکنید یا نه

پیشنهاد دادم بهش گفت خیلی پولدارم تازه یه خونه ب‌اسم پسرت میرنم😏

دختره ادم سالمی نیست

خانوادشو پیدا کنید

من از بابام پرسیدم میگه بهترین کار بی تفاوتیه

چون پسرتون زیر سن قانونیم هیت فعلا نمیتونه کلاهبرداری کنه ازش ولی ۱۸ سالش بشه خطرش زیاد میشه

[QUOTE=377433545]دختره ادم سالمی نیست خانوادشو پیدا کنید من از بابام پرسیدم میگه بهترین کار بی تفاوتیه چون پسرتون ...[/QUپدر و مادرش فوت کردن خواهروبرادرم نداره،

یعنی چی بی تفاوت باشم؟نسبت ب کی؟

پرسیدمگفت که پسرتون زیر سن قانونیه فعلا کاری نمیتونن بکنن و قانونی هم کاری از دستتون برنمیاد

یعنی ما که والدینش هستیم نمیتونیم جای پسرمون شکایت نامه بنویسیم؟ 

2790
2778
2791
2779
2792