2777
2789
عنوان

پسرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6566 بازدید | 212 پست
فقط باید از در دوستی وارد بشیبگو تو الان تو سنی هستی ک درگیر احساساتیهیجانت بر همه چی غلبه دارهفرصت ...

ممنون عزیزم حرفات خیلی قشنگ ببخشی از کجا بفهمم باهم رابطه ندارن خدایی نکرده زبانم لال

چون اصلا روم‌نمیشه ب زبون بیارم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۲ و ۶

خدا حفظشون کنه نمیدونم‌چی بهت بگم چون خودم خییییلی به پسرم محبت کرذم خیلی احترام گذاشتم پس چیشد چرا اینجوری شد چکار باید میکردم که نکردم😭

ممنون عزیزم حرفات خیلی قشنگ ببخشی از کجا بفهمم باهم رابطه ندارن خدایی نکرده زبانم لالچون اصلا روم‌نم ...

باید بی رو دروایسی باهاش مطرح کنی

بگو عزیزم سلامتیت برام از همه چی مهم تره

خدای نکرده اگه این رابطه اشتباه بیفته توی مسیر نادرستی هیچ وقت قابل جبران نیست

از بیماریهاش مثل زگیل و ... براش بگو

یکم ازش تعریف کن ک چ پسر عاقل و فهمیده ای هست و بگو طور دیگه ای روی تو حساب میکردم 

از عشق هم براش صحبت کن و بگو اصلا چیزبدی نیست

ولی باید بدونی ک گاهی عشق و هوس اونقد ب هم آغشته شدن ک چ بسا برای نوجوانی مثل تو قابل تمیز دادن نباشه

الهی خیردنیاواخرت نصیبت بشه دخترم حرفات خیلی قشنگ حتتتمن ازشون استفاده میکنم فدات بشم انقد وقت گذاشت ...

مرسی از دعای خوبت

ایشالله مشکل بچتون حل شه

فقط خواهش میکنم باهاش دشمن نشید، هرچی بیشتر دشمن بشید، بیشتر پناه میبره به اون زن و به دامش میوفته. 

راجب اون خط اخر، ی ضرب المثل هست میگن طرف مار خوش خط و خال 

یعنی ظاهرش زیباست ولی در واقعیت ماره 

منظورم این بود که این سنگ جلو راه موفقیت پسر شما قرار گرفته تا از اوج گرفتن پسرتون جلو گیری کنه 

و این زن از بس حرفاش و ویژگی های خودشو زیبا نشون میده که پسر شما  و امثال پسر شما به دامش میوفتن و متوجه ذات کثیفشون نمی‌شن 

برای همین گفتم این سنگ زیباست، تورو محو خودش میکنه و یادت میره مسیر و هدف و زندگیتو 

مثل همون مار... 

باید بی رو دروایسی باهاش مطرح کنیبگو عزیزم سلامتیت برام از همه چی مهم ترهخدای نکرده اگه این رابطه اش ...

اره اینارو هم بگو

بنظرم راجب همین بیماری هاهم بگو که قشنگ بدونه چنین خطراتی هست 

باید چشماشو وا کنین 

اما دوستانه 

پدرش نقش مهمی داره چون همجنسشه

مرسی از دعای خوبتایشالله مشکل بچتون حل شهفقط خواهش میکنم باهاش دشمن نشید، هرچی بیشتر دشمن بشید، بیشت ...

مرسی متوجه شدم اگه بازم حرفی نصیحتی داشتین حتما برام بنویسین میام میخونم عزیزدلم

۴۶سالمه دوتا بچه دخترم ازدواج کرده پسرم ۱۶سالشه از هر نظر نخبه ست همه شهر تقریبا میشناسنش خانواده فر ...

پسرت که بچست هیچی

فاز اون خانمه چیه با ۹سال کوچکتر از خودش رفته تو رابطه مگه قحطی پسر اومده

نر های سایت درخواست دوستی ندن و در تاپیکام مشارکت نکنند🥰🙏🏻

پسرت که بچست هیچیفاز اون خانمه چیه با ۹سال کوچکتر از خودش رفته تو رابطه مگه قحطی پسر اومده

نمیدونم پسرم تا سومراهنمایی بغل شوهرم میخابید تا قصه نمیگفت براش خوابش نمیبرد همیشه با پدرش کشتی میگرفتن الان خیلی فاصله افتاده از بس پرخاشگر شده پسرم تا بهش چیزی میگیم کلی داد میزنن عصبانی میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز