2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فانتزی من برای زندگی اینه که یه جایی مثل جزیره ی ماداگاسکار که یه ساحله که یه طرفش دریاست یه طرفشم جنگله یه کلبه توی ساحل درست کنم و اونجا تا آخر عمرم بدون اینکه با کسی روبرو بشم زندگی کنم

به امید فردایی بهتر...

فانتزی من برای زندگی اینه که یه جایی مثل جزیره ی ماداگاسکار که یه ساحله که یه طرفش دریاست یه طرفشم ج ...

خیلی خوب میشد اگه واقعا شدنی بود🥲

من دلم میخاد از دست ادما فرار کنم برم ولی از تنهایی بشدت میترسم یکیو باید همراه خودم ببرم😂

خیلی خوب میشد اگه واقعا شدنی بود🥲من دلم میخاد از دست ادما فرار کنم برم ولی از تنهایی بشدت میترسم یک ...

اگه شرایط مالیشو داری یه باغ کوچیک اطرف شهرتون بخر هر چند روز یکبار مثل کاری که من میکنم بری توش و بی خیال روزگار عمر سپری کنی وقتی خالی شدی برگرد

یه قلیونم که ببری دیگه همه چی اوکیه

به امید فردایی بهتر...

اگه شرایط مالیشو داری یه باغ کوچیک اطرف شهرتون بخر هر چند روز یکبار مثل کاری که من میکنم بری توش و ب ...

چند روز افاقه نمیکنه دلم میخاد تا اخر عمر برم

از قلیون متنفرم🤐

چند روز افاقه نمیکنه دلم میخاد تا اخر عمر برماز قلیون متنفرم🤐

همون چند روزم غنمیته

برای من که جواب بوده

قلیون عشقه😍اصن مسافرت و باغ بدون قلیون کلا کنسله☠️

به امید فردایی بهتر...