2777
2789
عنوان

زن پدر

134 بازدید | 6 پست

بچه ها من زن پدری دارم خیلی درویه‌س بخدا ازض خسته شدم من فقط ی دونه هستم خواهر ندارم خودش یه دختر داره هی هروقت نامزدم میاد پیش نامزدم هی میخنده و مهربوننه هروقت میریم تنها تو اتاق میشینیم هی نمیدونم با پدرم چکار میکنی وقتی نامزدم میره هی برادرام و پدرم دعوام میکنن چرا نشستین انقدر چرا نیومدین زود بیرون 

من میدونم خودش بهشون میگه شنیدمش و چن بار پیشم همینو گفت حتی هرموقع نامزدم واسم خوراکی میخره میرم بیرون میارمشون هی بم میگه چی هروز میاد دم در خجالت بکشید همسایها الان چی میگن و اینا بخدا نامزدیمون شده زهرمار خسته شدم ازش واقعا الانم نامزدم رفت بابام باهم دعوام کرد ب بابام میگه تو اتاق نشستن من دیدمشون دارن.... میکنن ولی خدا شاهده ما این کاروو نکردیم واز پدرم خیلی خجالت کشیدم نمیدونم چکار کنم 💔 

نمیتونی زودتر عروسی کنی راحت شی از دستش

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداجوابشوبده بیشتر مراعات کن سر جهاز دادن دعوا نندازه بهانه بیاره بدون عروسی وجهاز از خونه بیرونت کنه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

واممون هنوزه بخدا خستم

انشالله زودتر جور شه بری ازونجا تحمل کن تموم میشه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

تو هم بدیش و پیش پدرت بگو ، نذار پدرت و تحویل بگیره ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .