چرا برام قابل درک نیست یه عده نوشتن ۱۵ ساله ازدواج کردم شوهرم شکاکه بد دله تنها نمیتونم پامو از خونه بیرون بذارم . چطوری میتونید با این ادم زندگی کنید ؟ اوکی مجبورید زندگی کنید بچه اوردنتون چیه ؟ چرا تو یه تاپیک دیدم به خانمی ک شوهرش شکاک بود گفتن بچه بیار درست میشه ! حالا اون بچه بدبخت دختر بود که روزگارش سیاهه . بابا ازدواج کردی اسمش تو شناسنامته زنشی چطوری در رو قفل میکنه و میره و تو هیچکاری نمیکنی ؟ مگه دوست دخترشی میترسه خیانت کنی ؟
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
بخدا_مثلا ۱۱شب برمبیرون فقط میگه مواظب خودت باش انقدرحرص میخورم اصلا کاری بهم نداره کجامیرم چکارمیک ...
یا مثلا نصف شب پیام میاد زنگ میزنن خب پاشو یه اخمی یه کوفتی🤣🤣🤣 خو من کور شدم تو اکسپلور مررررد .
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الان توی یه تاپیکی یه خانم گفتن روسری خریدم شوهرم میگه باهاش خوشگل میشی اجازه نداری بیرون بپوشی توی ...
من این حس بهم دست میده ک شوهرم با این حرفش یعنی ته دلش شک داره نکنه من این روسری رو بپوشم خوشگل بشم برم بیرون یه وقتی یکی مخ منو بزنه بهش خیانت کنم . اسم این دوست داشتنه واقعا ؟
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید