mmahssssaa مدیر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2836 عنوان خانوما برای بوی بد دهان | مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 40 پست عذرمیخوام برای بود بد دهان چه راه حلی دارین؟سه ساله هرراهی رو امتحان میکنیم از بین نمیره😓 ⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده.. 1403/12/27 | 21:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmahssssaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2836 لامصب منم درگیرشم دیونمون کرده ⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39126 دیونمون کرده اینطوریه که قورت میدی ولی انگار دوباره چیزی تو گلوته ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
mmahssssaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2836 اینطوریه که قورت میدی ولی انگار دوباره چیزی تو گلوته ختی بعضی موقعه ها میاد داخل دهنش عذرمیخوام.. ⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..
nazi5678 عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 560 همه اینا انجام شدده عرق پنیرک بخوره ۴۰ روز,اما باید مرتب بخورهنصف استکان صبح ،نصف شب موقع خوابخلط پشت حلق کاملا میره، تا زمانی که حس کنه خلط برطرف شده بخوره ،حتما خوب میشه امتحان کنه
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39126 ختی بعضی موقعه ها میاد داخل دهنش عذرمیخوام.. نه مال من تو گلوئه مثل آدامس چسبیدهدکترم نرفتم بابتش شنیدم آب نمک قرقره کنی و داخل بینی رو هم باهاش بشوری خوبه ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
hatchips66 عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 3059 راه حلی نداری؟ آمپرازول ٢٠ یا پنتوپرازول ۴٠ نیم ساعت قبل صبحانه بخور تا ی مدتی از سرخ شدنی ، چربی ، ادویه تند، نوشابه ودلستر فست فود سیروپیاز پرهیز کن غذارو آهسته بخور
mmahssssaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2836 آمپرازول ٢٠ یا پنتوپرازول ۴٠ نیم ساعت قبل صبحانه بخور تا ی مدتی از سرخ شدنی ، چربی ، ادویه تند، نوشا ... ممنون ⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..
mmahssssaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2836 نه مال من تو گلوئه مثل آدامس چسبیدهدکترم نرفتم بابتش شنیدم آب نمک قرقره کنی و داخل بینی رو هم باهاش ... ۱۵ روز شاید کامل قرقره کرد ولی خوب نشذ ⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..
nafaaasa عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 5068 مشکلات معده و دندون خراب باعث میشه دهن بو بگیرهولی برای بوی اول صبح میگن که اگر خمیر دندون رو نشورین صبح دهن بو نمیده
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39126 ۱۵ روز شاید کامل قرقره کرد ولی خوب نشذ ای بابا پس درمان ریشه ای لازم داره اصلاح طبع و اینا شاید تو طب سنتی خیلی راجع بهش صحبت میشه ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷