2777
2789
عنوان

خانوما برای بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 40 پست
دکتر رفتی؟

من خودم مشکل ندارم

خواهرم...بردیمش داروخانه که دارو بده قرص لاکتوگام داد ولی اونم اثر نکرد

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از معدته منم رفلاکس دارم اینجوریم

راه حلی نداری؟

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

• وضعیت دندان‌ها و لثه‌ها: بیماری‌های لثه یا پوسیدگی دندان می‌توانند عامل بوی بد دهان باشند. حتماً بررسی کاملی توسط دندانپزشک انجام دهید.
  • زبان را فراموش نکنید: بسیاری از باکتری‌هایی که باعث بوی بد دهان می‌شوند روی زبان قرار دارند. از یک برس یا تمیزکننده زبان استفاده کنید.
  • مشکلات گوارشی: گاهی اوقات، مشکلاتی مانند ریفلاکس معده یا عفونت‌های دستگاه گوارش می‌توانند منشاء بو باشند. اگر مشکوک به این هستید، بهتر است با یک متخصص گوارش مشورت کنید.
  • التهاب سینوس یا آلرژی‌ها: برخی عفونت‌های سینوسی یا آلرژی‌ها می‌توانند منجر به بوی بد شوند، به خصوص اگر مخاط مزمن در جریان باشد.
  • کم‌آبی بدن: نوشیدن آب کافی می‌تواند به کاهش خشکی دهان و رشد باکتری‌ها کمک کند.
  • رژیم غذایی و سبک زندگی: مصرف غذاهای خاص (مانند سیر و پیاز) یا سیگار کشیدن می‌تواند بو را تشدید کند. بررسی رژیم غذایی و کاهش این محرک‌ها شاید مؤثر باشد.

وضعیت دندان‌ها و لثه‌ها: بیماری‌های لثه یا پوسیدگی دندان می‌توانند عامل بوی بد دهان باشند. حتماً برر ...

• ضدباکتری: خمیر دندان‌هایی که حاوی ترکیبات ضدباکتری مانند کلرهگزیدین، فلوراید یا تریکلوزان هستند می‌توانند به کاهش باکتری‌ها کمک کنند.
  • کنترل کننده بوی بد دهان: برخی خمیر دندان‌ها به‌طور خاص برای رفع بوی بد طراحی شده‌اند؛ مثل خمیر دندان‌های حاوی زینک.
  • سفیدکننده ملایم: برخی خمیر دندان‌های سفیدکننده به دلیل جلوگیری از پلاک، می‌توانند کمک‌کننده باشند، اما بیش‌ازحد از محصولات ساینده استفاده نکنید.
  • دهان‌شویه‌های ضدباکتری (مانند آنهایی که حاوی کلرهگزیدین هستند) می‌توانند نقش مهمی در کاهش بوی بد داشته باشند.
  • دهان‌شویه‌های حاوی اکسیژن فعال برای خنثی کردن ترکیبات گوگردی فرار (عامل اصلی بوی بد) گزینه‌های مفیدی هستند.
  • برقی یا دستی: مسواک برقی گاهی در تمیز کردن موثرتر است، اما مسواک دستی با موهای نرم نیز عالی است.
  • تمیزکننده زبان: برخی مسواک‌ها بخشی مخصوص برای تمیز کردن زبان دارند. در غیر این صورت می‌توانید از تمیزکننده‌های زبان جداگانه استفاده کنید.
  • از نخ دندان استفاده کنید تا مواد غذایی که بین دندان‌ها گیر کرده‌اند را از بین ببرید.
  • حتماً دو بار در روز مسواک بزنید (صبح و قبل از خواب) و زبان خود را تمیز کنید.
  • نوشیدن آب زیاد برای جلوگیری از خشکی دهان و کاهش رشد باکتری‌ها.
دلیل دیگه ای نمیتون باشه!!!!

از معده احتمال نمیدم ک باشه دهان هم مسواک و نخ دندون همیشه استفاده میکنه

پس برو دندان پزشکی دندون های خرابتو درست کن.بعدم برو گوش و حلق و بینی ببین شاید سنگ لوزه داری.ولی بی ...

الان برای معده چ دارویی مصرف کنیم؟

بره دکتر متخصص.دارو‌خونه که نمیفمه مشکل از کجاست

باید حتما برم

من ابجیم بهم گفت روی سطح زبونتو مسواک بزن بو می‌ره انجام دادم اوکی شده البته قبلش هم مشکل میکروب معد ...

اینم انجام میشه ولی بازم..

شاید دندونت عصب کشی میخوادامامانم یه مدت دهنش خیلی بو میداد رفت دکتر گفت دندونت به عصب رسیده

والا نمیدونم