2777
2789
عنوان

جوجه رنگی

141 بازدید | 18 پست

دوستان عزیز لطفا جوجه رنگی نخرید 

خیلی این جوجه ها رو اذیت میکنن فقط و فقط واسه سود خودشون

خیلی اذیت میشن:)💔

امیدوارم یه روزی کلا بساط خرید و فروش جوجه رنگی برداشته شه

📚🩺🐾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه توی بازار میری این طفلکی ها رو دارن می فروشن

جون مخلوق خداوند شده اسباب بازی بچه ها

چه کاریه

متنفرم از آزار حیوانات 

حمایت از حیوانات گویا رنگ دیگری گرفته

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

نمیدونم چرا قانون برخورد نمیکنه با این قضیه

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

دوستان من کلی مانتو و کراپ دارم ک قیمتاشون اینقدر ارزون کیف میکنید برای تولیدی داییم هستش ی تعداد محدود فقط مونده تو این چند دقیقه چند تا از خانومای نی نی سایتی ازم خریدن 

دوست داشتید پیام بدید بفرستم براتون عاشقش میشید اونم قیمت ۲۵۰ تومن کلا یعنی پول پارچشم نیس فقط باید ببنید امتحانش ضرر ندارع

بیشترشون مریضن همون روزای اول خودبخود میمیرن 

بخاطر رنگایی که خوردن

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

وای داغ دلمو تازع کردی 

یکی از بچهای فامیل سه تا گرفته انداخته داخل ی کارتن

بچه خودش ۳ سالشه

بعد دونه انداخت جلوشون هیییی تکونای شدید میداد این کارتن لعنتیو جوجه های بیچاره زجررر میکشن از دست اینااا😪😪😪

خدایا بینهایت شکرت💚دو خواهر در یک کاربری🫂🙃

وای داغ دلمو تازع کردی یکی از بچهای فامیل سه تا گرفته انداخته داخل ی کارتنبچه خودش ۳ سالشهبعد دونه ا ...

وای💔

تازه قبلش که اینا رو چطوری رنگ میکنن.....

یه نفر می‌گفت بچه که بودم انقدر اینا رو فشار میدادم که بمیرن

دلم خواست همونجا خودشو به همون شکل خفه کنم😕

📚🩺🐾

وای💔تازه قبلش که اینا رو چطوری رنگ میکنن.....یه نفر می‌گفت بچه که بودم انقدر اینا رو فشار میدادم که ...

اسی درخواستم قبول میکنی؟ منم دامپزشکی دوست دارم:)

عاشق گربه هام🥺💜