2777
2789
عنوان

کیا در طول روز زیاد تنهان ❓

212 بازدید | 33 پست

دخترا چطوری میتونین خوب زندگی کنین 

ادم سردرد میگیره زیاد هی تنهاست بعد افسرده نشدید اختلال ندارید ؟

چجوری تونستین حالتون رو با تنهایی بدون خیال و فکر بگذرونید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ن دوستی دارم ن تو رابطم با فامیلم اصن تو رابطه نیستم

تازه پشت کنکوریم هستم همشم تو اتاقمم

کسی بیاد پیشم خوشم نمیاد تنهایی رو دوس دارم اما خب تو ۴ دیواری نمیشه پیشرفت کرد زیاد

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

نتونستم 

تنهایی بدترین چیز برای انسانه بدترین 

هزاران افکار به سراغت میان که وقتی با افسردگی ترکیب بشه افکار ترسناکی میشن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من سال ها تنها بودم،افسردگی عصبی شدن وروحیه خراب همراشه،چند سالیه اوضاعم تغییر کرده ولی آثارش هست

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
من سال ها تنها بودم،افسردگی عصبی شدن وروحیه خراب همراشه،چند سالیه اوضاعم تغییر کرده ولی آثارش هست

وقتی شرایط بیرون رفتن نباشه چیکار باید کرد که اینطوری نباشه ادم ؟

من ن دوستی دارم ن تو رابطم با فامیلم اصن تو رابطه نیستمتازه پشت کنکوریم هستم همشم تو اتاقممکسی بیاد ...

به نظرم مایی که تو رابطه نیستیم کمتر دردسر داریم من اینو ترجیح میدم 

چطور اوضاعت تغییر کرد؟ من روانی و جسمی همه جوره ازبین رفتم حس میکنم دیگه ازم آدم نرمالی درنمیاد

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

پادکست گوش بده ،یه هنر را یاد بگیر مجازی میشه،ورزش کن ،برنامه هلوتاک گزینه خوبیه هم زبان یاد میگیری هم دوستان خوبی پیدا میکنی

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌