2777
2789
عنوان

هم یک هفته از عمل بینی من نگذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 20 پست
ببین باهاش مهربون باش. همین. خدانکرده سر خودت نیاد. الان شاید شاید یک درصد مثلا شوهرش دستش تنگ بوده. ...

از بچگی داره مسخرم میکنه و اذیت میکنه ، همش من باید تقاص پس بدم . خودش کارماست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طوری نیست گذشت کن. آروم میشی. هرچی گفت جوابشو نده. خودش پشیمون میشه. اونم ناراحته. شاید مثلا فکر میک ...

ن فرق نمیذارن ذات خراب نمیدونی چیه

بچه تر بودم چون عروسی براش نگرفتن ، میگفت برای این شوهرش عروسی بگیره من حالم بد میشه ، الان داره کیف میکنه ک ازدواج نکردم 

تو حتما خیلی خوبی ک فک میکنیدخوبه ، بقران خبر نداری چ عجوزه ایه ، سیزده ساله روانی کرده منو 

بچه هم بودم اذیتم میکرد 

ن فرق نمیذارن ذات خراب نمیدونی چیهبچه تر بودم چون عروسی براش نگرفتن ، میگفت برای این شوهرش عروسی بگی ...

خب عروسی نگرفته حسرت شده. منم یه دختر عمه دارم عروسی براش نگرفتن سر عروسی همه گریه میکنه خودشو مادرش. چون یکباره. واقعا حسرت میشه. حتما خیلی کم گذاشتن براش. کاش خانوادت یه مهمونی میدادن لباس می‌پوشید بعد شوهر می‌کرد. 

طوری نیست گلم بازم محبت کن بهش بهتر میشه. جدی میگم. اینا حساسش کرده. همش تلنبار شده و هی میگه مگه من چیم کمه. 

مطمئن باش اگه خوب باشه از خدا شه بری. اگه آتشم بد باشه بیشتر از خدا شه تو بری کهبیشتر بتونه بیاد خونه مادرت و محبت ببینه. اونایی که پرخاش می‌کنند محبت بیشتر نیاز دارن از کمبود محبته

خب عروسی نگرفته حسرت شده. منم یه دختر عمه دارم عروسی براش نگرفتن سر عروسی همه گریه میکنه خودشو مادرش ...

مگه شوهراون بده و عروسی نگفته مقصرش منم ؟ 

خونه پدرشوهرم بالا کشیدن و ماشین خریدن و ... 

نمیدونم چ عقده ایی ک تموم نمیشه ، چرا باید عقده کنه ؟ عقده جی کنه ؟ حسادتش رو کم کنه 

منم کم ازش نکشیدم ، سیزده ساله خونمون بخاطر خودش و شوهرش دعوا وحشتناکه،  کی تقاص منو میده ؟ اون روزی ک دعوا راه انداخت و باعث شد یکعالمه روز  عملم برم تو خیابون گریه چی میشه ؟ اینا تقاص نداره ؟