2777
2789

از سال ۱۴۰۳ 

دو بخش جدید اضافه شده.....یکیش چند درس دینی )

در اینترنت جستجو کنید منابعش هست 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید دینی مثلا تجربی باشی دینی خودمون باید بخونیم یا از انسانی ها رو ؟

فکر کنم ، برای هر رشته ای کتاب خودشِ

همه کتاب دینی  رو نباید بخونید چند درس و مشخص کردند 

به جز دینی ، ۲ منبع دیگه هم هست اون منابع رو هم باید بخونید 

اگر در اینترنت جستجو کنید منابع ش هست 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

برای کنکور فرهنگیان از سال پیش کنکور تخصصی ایجاد شد که علاوه بر شرکت در کنکور اصلی باید اون رو هم شرکت کنید.

دختر دایی مادرم امسال دانشجو معلمه ازش پرسیدم گفت که ۲ تا عامل داره یکیش تست هوش که باید تست هوش بدی و دیگری کتاب آقای قرائتی و دینی اون رشته خودت هست بعد ۵۰ درصدشم معدل تاثیر داره و مصاحبهم داره