2777
2789
عنوان

یکی اومده گردنبند کادو داده بهم 🥺

330 بازدید | 19 پست

خب راستش.. دوستم بود اومده بهم گردنبند کادو داده اومده دم درمون 

رفته خریده گفت برای تولدت گرفتم ..

ولی من روی ینفردیگه کراشم، من اونو به عنوان دوستم دوسش دارم، تاحالا دوستی نبود بهم کادو بده، مهم هم نیستش برام چون توقعی ندارم. 

بهش بگم ازینفر دیگه خوشم میاد؟

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله 

بهش بگو و با احترام پسش بده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اگه حس میکنی از روی رفاقت معمولی نیست باید کم کم بهش بگی

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

ارهچون از این کارش منظور داره زودتر بگو تا تکلیفشو بدونه

دومین باره اصلا بهم کادو میده.. 

بهش چیجوری بگم از ینفر دیگه خوشم میاد؟ 

بعد نمیپرسه کراشت هم ازتو خوشش میاد اصلا؟ 

خب راستش کراشم غیرمستقیمه رفتاراش مشخص نیست 

بله بهش بگو و با احترام پسش بده

نه دیگه..پس بدم دلش میشکنه چون تجربه بدی داشتم ازش، خیلی بد دلم نمیخواد بقیه این ناراحتی رو حس کنن

اگه حس میکنی از روی رفاقت معمولی نیست باید کم کم بهش بگی

میدونم دخترخوبیه، به عنوان حالا.. یه دوست معمولی دوسش دارم اما از ینفردیگه خوشم میاد 😭