2777
2789
عنوان

از خجالت مردن

84 بازدید | 10 پست

خوش به حال اونایی که حاضر جوابن بحثی پیش میاد می دونن باید جواب طرف همون لحظه چی بدن یا اتفاقی  پیش میاد تیزن می گرن سریع چی به چیه ولی من هیچوقت اینجوری نبودم همیشه بعد اینکه از حرف طرف کلی می گذشت یا از یه اتفاقی متوجه می شدم چی به چیه و باید اون موقع چی می گفتم یا چیکار می کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز سرکار یه کاری کردم خودم متوجه نشدم روم نمی شه فردا برم ولی باید برم من تو کافه کار می کنم یه نفر اونجا سرو بارگرم و سرد بهم آموزش میده امروز گفت یه قهوه تک بزن منم زدم دوبار زدم چون هر دوبار خودش نبود که بخوره و مشتری میومد منم مجبور شدم دادم بهشون بار سوم زدم اومد خورد فکر کرد سرده منم متوجه نشدم این قهوه رو یه ضرب خورده و سوخت بدجورم سوخت من داشت دستگاه اسپرسو ساز تمیز کردم فقط شنیدم گفت قهوه سرده منم تعجب کردم گفتم خدایا این چرا می گه سرده منکه الان زدم نگو تا من به خودم بیام این قهوه رو خورد گفت سوختم منم اصلا نفهمیدم جریان چیه دیدم همینجوری داره لبخند می زنه منم مثل احمقا لبخند زدم تازه بعدا دو هزاریم افتاد الان کلی خودخوری می کنم می گم چرا مثل احمقا خندیدی فکر کردی دقیقا داره به چی می خنده 

خسته نباشی باید همیشا ی حرفی تو آستینت داشته باشی که وقتی کسی چیزی گف زود بزنی تو برجکش

اون بر کسی گرگ اینقدر رفته بیرون نشست و برخاست کرده که دیگه بلده کی چی بگه و چجوری حال بقیه رو بگیره 

متاسفانه من کلا منزوی و خونه نشین بودم و الان تازه زدم بیرون گرچه زیاد امیدوار نیستم که از این رو به اون رو بشم بازم می گم اگه یه کم هم تغییر کنم خوبه

فکر کنم بیشتر به اشتباه خودش خندیده چون تو که کاری نکردی حالا باز خوبه اخم و تخم نکرده به خاطر سوختنش

کاربر تعلیقی سال ۹۸ به خاطر واکسن 💔🥲به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

فکر کنم بیشتر به اشتباه خودش خندیده چون تو که کاری نکردی حالا باز خوبه اخم و تخم نکرده به خاطر سوختن ...

اگه آشنا نبودم می کرد چون کافه مال عموی من و اون ها هم من می شناسن چیزی نگفت ولی فکر کنم از نگاه اون لحظه اش فحش میزد بیرون

اگه آشنا نبودم می کرد چون کافه مال عموی من و اون ها هم من می شناسن چیزی نگفت ولی فکر کنم از نگاه اون ...

عیبی نداره تقصیر تو نیست اون خودش بی احتیاطی کرده همه میدونن چایی و قهوه نوشیدنیه داغه و باید مراقب باشن لازم نیست اینو کسی به کسی بگه 

بنظرم بیشتر از خجالت سوتی که خودش داده لبخند زده

کاربر تعلیقی سال ۹۸ به خاطر واکسن 💔🥲به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

عیبی نداره تقصیر تو نیست اون خودش بی احتیاطی کرده همه میدونن چایی و قهوه نوشیدنیه داغه و باید مراقب ...

مرسی واقعا به این جمله عیبی نداره تقصیر تو نیست احتیاج داشتم