17 تا نوه داره به هرکدوم 500 هزار تومان هر سال میده اما امسال به بچه های ما نداد واقعا ناراحتم
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر چند برای شما بکساله این اتفاق افتاده ولی ما بچه بودیم مادربزرگم به همه میداد بعد ما فقط نگاه میکردیم هنوز حس بدش باهامه
شاید اونقدر پولی که میداد زیاد نبود ولی یه دلخوری هر ساله بود
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
خب پس مقصر برادر شوهرته که عیدی بچهاتو نداده،بهش بگید خیلی راحت
فکر کنم اینقدر از برادر شوهرم کفریم 4 تا بچه داره
زنگ بزن مادرشوهرت بگو بچه هات اومدن خونه ناراحت شدن.چرا به بچه های من عیدی ندادید.جلو جمع بچه هات غصشون شده
عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی
اره تازه گفته اگر کسی بچه دار شه میکشمش یک بارم تو جمع حرف زشتی زد
امکان نداره بی دلیل بوده باشه بی احترامی کردین بهش؟
نکردم