2777
2789
عنوان

به همه عیدی داد به بچه های من نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 38 پست
بگو بچه ات بگه عزیز پس عیدی ما چیشد😂

میخواستم بگم نگفتم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

واقعا نمیدونم همین موقع 85۰۰ میده به برادرشوهرم برادرشوهرم کارت به کارت میکنه

خب پس مقصر برادر شوهرته که عیدی بچهاتو نداده،بهش بگید خیلی راحت

در جایی که کلمات شکست می خورند گل ها قدرت بیان هزاران احساس را دارند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستم بگم نگفتم

تا عید وقت هست 

من بودم احتمال داشت به بچه هام یاد میدم بگن😂😂

هر چند برای شما بکساله این اتفاق افتاده ولی ما بچه بودیم مادربزرگم به همه میداد بعد ما فقط نگاه میکردیم هنوز حس بدش باهامه 

شاید اونقدر پولی که میداد زیاد نبود ولی یه دلخوری هر ساله بود

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
خب پس مقصر برادر شوهرته که عیدی بچهاتو نداده،بهش بگید خیلی راحت

فکر کنم اینقدر از برادر شوهرم کفریم 4 تا بچه داره

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

زنگ بزن مادرشوهرت بگو بچه هات اومدن خونه ناراحت شدن.چرا به بچه های من عیدی ندادید.جلو جمع بچه هات غصشون شده

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

۱۷ تااا شاید جا انداخته😂

اره تازه گفته اگر کسی بچه دار شه میکشمش یک بارم تو جمع حرف زشتی زد

امکان نداره بی دلیل بوده باشه بی احترامی کردین بهش؟

نکردم