2777
2789

رفتین روانپزشک دارو بهتون داد افسردگیتون خوب شد؟ من دو روزه دارم دارو میخورم همش خسته و خوابم ،یعنی میشه افسردگیم درمان بشه😭😭😭چقدر طول میکشه؟

اره اولش اینجوریه بعدش کم کم درست میشی اما اولش ادم یه حس کرختی و بی حالی داره

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

اوایل مصرف خواب الودگی کاملا طبیعیه

بین دو هفته تا دوماه باهات سازگار میشه

فعلا طاقت بیار

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل مصرف خواب الودگی کاملا طبیعیهبین دو هفته تا دوماه باهات سازگار میشهفعلا طاقت بیار

ممنون ، بعدش چی میشه وقتی اثر بزاره چه طوری میشم؟

الان همش بی کار میچرخم تو خونه یا میخوابم

ممنون ، بعدش چی میشه وقتی اثر بزاره چه طوری میشم؟الان همش بی کار میچرخم تو خونه یا میخوابم

بعدش سر میشی

دیگه ناراحت نمیشی،بیخیالی مطللللللق

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
ممنون ، بعدش چی میشه وقتی اثر بزاره چه طوری میشم؟

بهتر میشی ، اینجور نیست که بگم یه دفعه شب میخوابی صبح بلند میشی میبینی یه ادم دیگه شدی شاد و سرحال و خوشحال و خوشبخت ، اما از این حالت بد و بی حوصلگی کم کم در میای من خودم اینجوری میفهمم بهتر شدم که کارهامو به موقع انجام میدم و امروز و فردا نمیکنم بدون قرص هر کاری داشته باشم فقط دور خودم میچرخم و استرس میکشم

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

بعدش سر میشیدیگه ناراحت نمیشی،بیخیالی مطللللللق

این که خوب نیست 

من فقط میخوام بتونم مثل ادم عادی تمرکز کنم و کارامو کامل انجام بدم اهمال کاری نکنم و وسواس فکری نداشته باشم

این که خوب نیست من فقط میخوام بتونم مثل ادم عادی تمرکز کنم و کارامو کامل انجام بدم اهمال کاری نکنم و ...

من بدیاشو بهت گفتم که بدونی قراره چی بشه

وگرنه خوبی هم زیاد داره

استرس و اضطرابتو درمان میکنه،همیشه شادی،خوابت و تغذیه‌ت اوکی میشه،پر انرژی هستی

چه قرصی مصرف میکنی؟؟؟

بهتر میشی ، اینجور نیست که بگم یه دفعه شب میخوابی صبح بلند میشی میبینی یه ادم دیگه شدی شاد و سرحال و ...

دقیقا منم بخاطر عدم تمرکز و بی دقتی و اهمال کاری و وسواس فکری و اینکه کارامو نصفه ول میکردم رفتم دکتر ، داروی افسردگی داد ولی من میدونم بیش فعالی یا adhd دارم

من بدیاشو بهت گفتم که بدونی قراره چی بشهوگرنه خوبی هم زیاد دارهاسترس و اضطرابتو درمان میکنه،همیشه شا ...

نورتریپیلیتین ۲۵ ظهر و شب، ویتامین ب ۱، استراموکس ۱۰، جینک اکتیو داده بهم.

من بزرگترین مشکلم که بخاطرش رفتم دکتر عدم تمرکز و بی دقتی و اهمال کاری و وسواس فکری ، استرس یهویی، اینکه نمیتونم تصمیم بگیرم، اهدافمو نصفه ول میکنم 

دقیقا منم بخاطر عدم تمرکز و بی دقتی و اهمال کاری و وسواس فکری و اینکه کارامو نصفه ول میکردم رفتم دکت ...

نه افسردگی هم باعثش میشه منم سالها فکر میکردم بیش فعالی دارم چون هم توی خانواده داریم کسی که ریتالین میخوره هم علائمش رو داشتم اخرش رفتم مطب ازم تست کامپیوتری و اینا گرفت کلی تست دیگه و گفت نداری الانم که دارو برای اضطراب و افسردگی میخورم دیگه علائم اون خوب شده 

چون علائم بیش فعالی دقیقا مثل همون اضطرابه من پنیکم میکردم خیلی بد بود 😑

نورتریپیلیتین ۲۵ ظهر و شب، ویتامین ب ۱، استراموکس ۱۰، جینک اکتیو داده بهم.من بزرگترین مشکلم که بخاطر ...

منم همین مشکلارو داشتم مخصوصا اینکه تمرکزمو کامل از دست داده بودم

موقع امتخانام سرترالین میخورم خیلی خوبه 

من بدیاشو بهت گفتم که بدونی قراره چی بشهوگرنه خوبی هم زیاد دارهاسترس و اضطرابتو درمان میکنه،همیشه شا ...

قدرت تخیل و رویاپردازی هم از بین میبره؟ من لازم دارم این موردو نمیخوام از بین بره

قدرت تخیل و رویاپردازی هم از بین میبره؟ من لازم دارم این موردو نمیخوام از بین بره

نه بابا