2777
2789
عنوان

داروی افسردگی هر کی میخوره بیاد🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 31 پست
نه افسردگی هم باعثش میشه منم سالها فکر میکردم بیش فعالی دارم چون هم توی خانواده داریم کسی که ریتالین ...

عجببب

از من تست نگرفت فقط حرفامو شنید ... جینک اکتیو هم بهم داد که میگن برای بیش فعالیه. ولی بقیش داروهای افسردگیه.

من دلم میخواست بهم ریتالین یا ویاس تجویز کنه که بشینم سر درس و کارام و انجامشون بدم

حتما دارو هارو مصرف کن اگه دیدی دو سه ماه دارو خوردی و خوب نشدی برو داروهاتو عوض کنه نمیدونی چه حس لذت بخشیه که اهمال کاری نکنی و کاراتو به موقع انجام بدی من گاهی یکمم از برنامه ی فردام رو انجام میدم اینقدددرررر راحتم اینقدر حس سبکی دارم اینقدررر خوشحال میشم اصلا انگار غم دنیا از روی دوشم برداشته شد ، همش با خودم میگم این کارا انجام دادنش تموم مدت اینقدر راحت بود و من چقدر براش سختی کشیدم🥲💔

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما دارو هارو مصرف کن اگه دیدی دو سه ماه دارو خوردی و خوب نشدی برو داروهاتو عوض کنه نمیدونی چه حس ل ...

ای جان خداروشکر قند تو دلم آب شد اینا رو گفتی کاش برا منم اثر کنه و دیگه بتونم کارامو انجام بدم کامل و به هدفام برسم سی سال فقط زجر کشیدم

عجببباز من تست نگرفت فقط حرفامو شنید ... جینک اکتیو هم بهم داد که میگن برای بیش فعالیه. ولی بقیش دار ...

نه بیخودی اینارو نخور خیلی عوارض داره وقتی مریض نیستی چرا دارو بخوری سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن 

اگه خیلی شک داری به خودت برو تستش رو بده فکر کنم باید بری پیش روانشناس سرچ کن ببین کجا میگیرن 

ولی میگم اضطرابم همون علائم رو داره

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

نه بیخودی اینارو نخور خیلی عوارض داره وقتی مریض نیستی چرا دارو بخوری سری که درد نمیکنه رو دستمال نمی ...

من همش هم توی اتاقم دوستی ندارم بیرون نمیرم و از مواجهه با ادما و مکان های جدید استرس میگیرم و فرار میکنم و... 

ای جان خداروشکر قند تو دلم آب شد اینا رو گفتی کاش برا منم اثر کنه و دیگه بتونم کارامو انجام بدم کامل ...

امیدوارم اثر کنه عزیزم خیلی راحت میشی بنظرم حداقل ادم باید یه مدت تجربه اش کنه 🥹 برات دعا میکنم زودتر خوب بشی خودتم پیگیر باش مرتب سر بزن به دکترت

امیدوارم اثر کنه عزیزم خیلی راحت میشی بنظرم حداقل ادم باید یه مدت تجربه اش کنه 🥹 برات دعا میکنم زود ...

قربونت انشالله تو هم همیشه خوب و سلامت باشی 

یعنی باید تا ابد قرص بخوریم یا کلا بعد از یه مدت دیگه قطعش میکنیم و خوب میشیم؟

من همش هم توی اتاقم دوستی ندارم بیرون نمیرم و از مواجهه با ادما و مکان های جدید استرس میگیرم و فرار ...

میدونم عزیزم درکت میکنم یه ماه دارو هارو بخور بعدش برو دکتر دوباره ببینه اثر داشته یا نه اگه بنظرت اثر نکرد بهش بگو

کم کم بهتر میشی بیرون رفتم برات راحت تر میشه احتمالا به خاطر افسردگیه که سختته از خونه بیرون بری من همین بودم💔

قربونت انشالله تو هم همیشه خوب و سلامت باشی یعنی باید تا ابد قرص بخوریم یا کلا بعد از یه مدت دیگه قط ...

نمیدونم منکه هنوز دارم میخورم ولی اگه تا ابدم قرار باشه بخورم مشکلی ندارم 😄 شایدم کسی خوب بشه دکتر داروهاشو قطع کنه

میدونم عزیزم درکت میکنم یه ماه دارو هارو بخور بعدش برو دکتر دوباره ببینه اثر داشته یا نه اگه بنظرت ا ...

اوه پس همین افسردگیه... یه دنیا ممنون که تجربهاتو گفتی از نگرانی درم اوردی

نمیدونم منکه هنوز دارم میخورم ولی اگه تا ابدم قرار باشه بخورم مشکلی ندارم 😄 شایدم کسی خوب بشه دکتر ...

واقعا واقعا من اگه خوب بشم بتونم کارامو انجام بدم تمرکز و حافظه داشته باشم حاضرم تا ابد بخورم😭😭

اوه پس همین افسردگیه... یه دنیا ممنون که تجربهاتو گفتی از نگرانی درم اوردی

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم که توی همین به ماهه خوب خوب بشی واقعا هیچ بیماری و رنجی مثل افسردگی نیست فقط کسی که داشته میدونه 🥲

واقعا واقعا من اگه خوب بشم بتونم کارامو انجام بدم تمرکز و حافظه داشته باشم حاضرم تا ابد بخورم😭😭

حتما میشییی🤍🤍 به دکترت اعتماد کن و داروهاتو مرتب بخور اگرم خیلی اذیت بودی بهش بگو حتما خوب میشی😘

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم که توی همین به ماهه خوب خوب بشی واقعا هیچ بیماری و رنجی مثل افسردگی نیست ...

گلم جلوی خیالپردازی و رویا بافی هم گرفته میشه؟ من نمیخوام لطمه ای به خیال پردازیم بخوره چون لازمش دارم