2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم من خیلی حس مرگ دارم تو طول روز اینا طبیعیه ؟چون ۱ ماه پیش پنیک شدم ترس وجودمو گرفت

استارتر من ی جا خوندم پنیک در طول روز چمد دیقه طول میکشه و بعد خوب میشه 

اخه منم همچین علائمی داشتم تحقیق که کردم پنیک نبود اظطراب مزمن بود و حتی گاهی اظطراب پنهان چون همه ی علایم جسمیشو دارم

پارتنزم افسردگی شدید داره فعلا نمیتونه بره دکتر چیکار کنم واسش 😢

عزیزم افسردگی ریشه های مختلفی داره هم ریشه جسمی هم ریشه روحی هرکدومم باز شاخه های مختلفی داره 

اگه روحیه چند مدته چرا و چطوری چه مواقعی احساس افسردگیه بیشترش می‌کنه 

خلاصه کلی ریشه و دلیل و شدت علمی داره که همه باهم فرق میکنن افسردگی فصلی داریم افسردگی حین تولد داریم افسردگی زایمان افسردگی از دست دادن چه از دست دادن کسی چه از دست دادن چیزی 

نمیتونه بره دکتر که باید با مشاور های رایگان صحبت کنن برن تلفن مشاوره رایگان گویا هست همزمان پادکست گوش کنن پادکست های علمی نه روانشناسی زرد 

ببینن مشکلشون چیه در رابطه با همون پادکست گوش کنن 

گلم من خیلی حس مرگ دارم تو طول روز اینا طبیعیه ؟چون ۱ ماه پیش پنیک شدم ترس وجودمو گرفت

علت پنیک شدنتون مشکل خاصی هست منظورم اینه ناشی از فشار روانی خاصی توی مدتی بوده که حمله بهتون دست داده؟یا اینکه یهو و بی دلیل اینطوری میشید

احساس مرگ داشتن حین حلمه پنیک طبیعیه ولی یکماه بعد بعید می‌دونم 

ولی بعد حمله پنیک حتما به دکتر مراجعه کنید که خدایی نکرده علاوه بر مشکل روحی مشکل جسمی براتون پیش نیاد بعضیا هنگام حمله پنیک فشارشون بالا می‌ره خیلی بعضیا بعد مدتی قلبشون تیر می‌کشه و....

استارتر من ی جا خوندم پنیک در طول روز چمد دیقه طول میکشه و بعد خوب میشه اخه منم همچین علائمی داشتم ت ...

من پیشدکتر رفتم گفت پنیکه اما صد در صد بخاطر وسواس فکری و اظرابم هست

علت پنیک شدنتون مشکل خاصی هست منظورم اینه ناشی از فشار روانی خاصی توی مدتی بوده که حمله بهتون دست دا ...

آره گلم از ی خواب وحشتناک راجب مرگ پنیکم شروع شد حالا هی حس مرگ مباد و میترسم اما دیدم چند نفری پنیک داشتن عین من بودن و حس مرگ داشتن ۲۴ ساعت

من پیشدکتر رفتم گفت پنیکه اما صد در صد بخاطر وسواس فکری و اظرابم هست

خوب باید ریشه شو درمان کنید همه حملات روحی و بیماری های روحی ریشه دار هستن من خودم بخاطر استرس مقاله و کارای دیگم یه مدت. فشار وحشتناکی روی روح و روانم بود که ریشش اظطراب و استرس کارام بود الان که تموم شد مشکلات روحیمم برطرف شد 

وسواس فکری رو برید پیش تراپیست دکتر حل میشه 

عزیزم افسردگی ریشه های مختلفی داره هم ریشه جسمی هم ریشه روحی هرکدومم باز شاخه های مختلفی داره اگه رو ...

نمیدونم دلیلش چیه همش دپرسه همش حالش بده دایم غر میزنه از گرونی از همههه چی حتی یکم نت ضعیف باشه غر میرنه قبلا اینجوری نبود این دوسال اینجوری شده میگه حس ناتوانی میکنم حس بی ارزشی میکنم من خودم سعی میکنم هی ازش تعریف کنم بهش حس خوب بدم ولی بی فایدس 

انقدر اصرار کردم بره دکتر میگه الان که عیده بعد عید میرم

میگه هیچ انگیزه و دلخوشی ای ندارم

اصلا خودم احساس میکنم انگار روحش مرده😞

آره گلم از ی خواب وحشتناک راجب مرگ پنیکم شروع شد حالا هی حس مرگ مباد و میترسم اما دیدم چند نفری پنیک ...

بعد چند روزی طبیعیه ولی اینکه میگید یکماه طبیعی نیست بنظرم حالا من دکتر روانشناس نیستم کارشناسی خوندم و الان دارم ادامه میدم ولی قاعدتاً دکتر روانشناس از کسی که کارشناسی داره بهتر و بیشتر می‌دونه 

پیشنهاد میکنم پیش دکتر برید 

اگه حل نشد روانپزشک 

ولی حتما مدیتیشن رو توی برنامه روتین قرار بدید ذهن رو آروم می‌کنه