2777
2789

اگه هفته ات بالا باشه شاید بستری بخواد ولی هفته پایین کل دردت ۴،۵ ساعته همش 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه هفته ات بالا باشه شاید بستری بخواد ولی هفته پایین کل دردت ۴،۵ ساعته همش

8 هفته هستم ولی قلب جنین 6 هفته وایساده، به نظرتون کورتاژ هم میخواد یا با قرص رفع میشه؟ 

الهییی بگردمممم😥علائم خاصی نداشتی؟یهو تو سنو گفتن؟

فدات شم، خیلی ناراحتم، چند روز بود میدیم علائمم کم شده، مثلا حالت تهوع ام برطرف شده بود و اینا، امروزخود دکتر سونو کرد، گفت

من چهارماه و نیم بودم یه شب بستری بودم با قرص سقط کردم نیمه شب هم بردنم باقیمانده داشتم کورتاژ کردم

آخی عزیزم، متأسفم، بعدش چند روز نگه داشتن بیمارستان، بعد که مرخص شدید، چند روز بعدش سرپا شدید؟ 

فدات شم، خیلی ناراحتم، چند روز بود میدیم علائمم کم شده، مثلا حالت تهوع ام برطرف شده بود و اینا، امرو ...

ایشالا خدا زودتر جاش یکی دیگه بهت بده از ته دلم دعا میکنم من سابقه سقط داستم میدونم چقدر از نظر روحی داغون میکنه آدمو 

[QUOTE=375678760]5 هفته خود دکتر سونو کرد، فقطساک بارداری و کیسه زرده بود، دکتر گفت زود هست،برو 8 هف ...

فکر کنم کلا تشکیل نشده قلبش😥الهی که سال دیگه اینموقع یکی تو بغلت باشه عزیزم

فقط بعد اینکه اوکی شدی سریع اقدام کن چون بعد سقط خیلی زود میگیره دوباره

آخی عزیزم، متأسفم، بعدش چند روز نگه داشتن بیمارستان، بعد که مرخص شدید، چند روز بعدش سرپا شدید؟

یه شب بستری بودم فقط 

فردا بعداژظهر مرخص شدم 

بعدشم بیشتر از نظر روحی بهم ریخته بودم تا جسمی ،بعد سقط و کورتاژ درد اینا نداشتم ،تا چند روز بیحال بودم 

سال بعد همون موقع یه سقط دیگه تو هفته ی ۱۱ داشتم که اونم با قرص بود،و دوباره سال بعدش باز بچم تو شکمم مرد سقط سوم تو هفته ی ۱۲ داشتم 

اینم باقیمانده داشت باز کورتاژ کردم 

سقط خیلی بده 😔😔😔

خدا برای کسی نخواد