2777
2789
[QUOTE=375678760]5 هفته خود دکتر سونو کرد، فقطساک بارداری و کیسه زرده بود، دکتر گفت زود هست،برو 8 هف ...

عزیزم سعی کن تا دو هفته ی دیگه صبر کنی 

بلاتکلیفی سخته ولی یک درصد فکر کن شاید زوده برای تصمیم

شاید اشتباه شده

فکر کنم کلا تشکیل نشده قلبش😥الهی که سال دیگه اینموقع یکی تو بغلت باشه عزیزمفقط بعد اینکه اوکی شدی س ...

منم همین فکر کردم، گفتم، دکتر گفت نه، قلبش تشکیل شده بوده ولی توی 6 هفته و چند روز وایساده و رشدش هم متوقف شده، ممنون، ان شاء الله حال رروحی و جسمیم خوب بشه، بعد اقدام میکنم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم سعی کن تا دو هفته ی دیگه صبر کنی بلاتکلیفی سخته ولی یک درصد فکر کن شاید زوده برای تصمیمشاید اش ...

خودمم همین به دکتر گفتم ، دکتر گفت به نظر من که همه چیز تموم شده بیا بستری شو برای سقط ولی اگه خودت  میخوای یه هفته دیگه صبر کن، مطمئن بشی، نمیدونم چکار کنم؟ 

خودمم همین به دکتر گفتم ، دکتر گفت به نظر من که همه چیز تموم شده بیا بستری شو برای سقط ولی اگه خودت ...

میخوای بری یه سونو دیگه بدی یجا دیگه؟یا واژینال؟الان خونریزی نداری؟آخه اگه دوهفته باسه رشدش متوقف شده باشه باید خونریزی داشته باشی

خودمم همین به دکتر گفتم ، دکتر گفت به نظر من که همه چیز تموم شده بیا بستری شو برای سقط ولی اگه خودت ...

ببین فکر و خیالای بعد سقط پدر آدمو در میاره 

بعنوان کسی که سه بار سقط کرده میگم یه هفته دیگه صبر کن ، که بعدا نگی کاش صبر میکردم 

منم همین فکر کردم، گفتم، دکتر گفت نه، قلبش تشکیل شده بوده ولی توی 6 هفته و چند روز وایساده و رشدش هم ...

عزیزدلم اصلا ناراحت نشو 

ببین بچه هایی که اینجوری سقط میشن یهو مشکلات ژنتیکی یا کروموزومی دارن و اگرم بدنیا بیان با نقص های مادرزادی بدنیا میان

میخوای بری یه سونو دیگه بدی یجا دیگه؟یا واژینال؟الان خونریزی نداری؟آخه اگه دوهفته باسه رشدش متوقف شد ...

اره 

من بچم قلبش که وایساد افتادم خونریزی،دیگه خونریزیمم عادی نبود تیکه های کوچیک داشت،یه هفتهذصبرکردم رفتم سونو دیدم حتی کوچیکتر شده

میخوای بری یه سونو دیگه بدی یجا دیگه؟یا واژینال؟الان خونریزی نداری؟آخه اگه دوهفته باسه رشدش متوقف شد ...

نه خونریزی ندارم ولی شیاف پروژسترون استفاده می‌کردم، شاید به خاطر اون خونریزی نکردم، نمیدونم والله دکتر که خیلی مطمئن حرف میزد، حالا چند روز دیگه هم صبر میکنم، دوباره میرم یه جای دیگه سونو، پناه بر خدا، التماس دعا

ببین فکر و خیالای بعد سقط پدر آدمو در میاره بعنوان کسی که سه بار سقط کرده میگم یه هفته دیگه صبر کن ، ...

آره راست میگی، من الآن هم که صبح فهمیدم، همش خودم مقصر میدونم، میگم حتما فلان کار کردم، قلبش وایساده، چند روز صبر میکنم، دوباره میرم یه جا دیگه سونو

عزیزدلم اصلا ناراحت نشو ببین بچه هایی که اینجوری سقط میشن یهو مشکلات ژنتیکی یا کروموزومی دارن و اگرم ...

آره دکتر هم همین رو بهم گفت، گفت نطفه ضعیف بوده، که یهو قلبش وایساده 

اره من بچم قلبش که وایساد افتادم خونریزی،دیگه خونریزیمم عادی نبود تیکه های کوچیک داشت،یه هفتهذصبرکرد ...

آخی عزیزم، منم یه هفته دیگه صبر میکنم پناه بر خدا

اره من بچم قلبش که وایساد افتادم خونریزی،دیگه خونریزیمم عادی نبود تیکه های کوچیک داشت،یه هفتهذصبرکرد ...

میگم دیگه واسه منم ضعیف بود دائم لکه بینی داشتم آخرشم خونریزی و تمام ولی این بنده خدا خونریزی ام نداره

آره راست میگی، من الآن هم که صبح فهمیدم، همش خودم مقصر میدونم، میگم حتما فلان کار کردم، قلبش وایساده ...

نه اصلا خودتو مقصر ندون من رفتم آزمایش امنیوسنتز دادم مشاور ژنتیک صدام کرد گفت خودتو مقصر ندون تو کاری نکردی که بچه ات اینجوری شده،میخوام بهت بگم خودت رو مقصر ندون ولی یه هفته صبر کن تا بهدها عذاب وجدان نگیری کاش صبر میکردم 

این فکر و خیالا ادمو دور از جون روانی میکنه 

من الان اعصابم خیلی ضعیفه زود اشکم در میاد و میشکنم 

میخوام بگم شما اینجوری نباش 

بعد اینکه رو به راه شدی اقدام کن به بارداری

ان شاءالله سری بعد بارداری سالمی رو طی کنی

منم دعا کن🤲💚

نه خونریزی ندارم ولی شیاف پروژسترون استفاده می‌کردم، شاید به خاطر اون خونریزی نکردم، نمیدونم والله د ...

نه عزیزم ربطی به شیاف نداره من دوستم شیاف میزد و نتونست جلوی سقط رو بگیره فقط خیلی سخت تر و دردناک تر کرده بود الان شما میگی خونریزی نداری اصلا کاری نکن فعلا یک هفته استراحت کن شیافن نزن ببین چی میشه 

امید به خدت که سالمه 

نه اصلا خودتو مقصر ندون من رفتم آزمایش امنیوسنتز دادم مشاور ژنتیک صدام کرد گفت خودتو مقصر ندون تو کا ...

آره اصلا ربطی نداره به مادر مگه مادر از داخل بدن خودش خبر داره طفلی مادرا هنوز بچه دار نشده دیواری کوتاه تر از ما نیست که گردنش بندازن😥

2829
2828
2791
2779
2792