2777
2789

کسی تجربه داشته؟

من شیاف پروژسترون هم استفاده میکنم ساک بارداری هم دیدم ۱۰ روز دیگه سونو تشکیل قلب دارم...چیکار کنم دارم از ترس پس میوفتم

درد و اینا ندارم فقط لک قهوه ای اونم زیاد ن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم داشتم تو هفته ششم نگران نباشاستراحت کن

خطرناک نیست؟

۵ هفته سونو دادیم گفتن ساک دیده میشه فقط هماتوم داشت

۵هفته و ۵ روز دوباره یه لک ترسیدیم سونو رفتیم گفت هکاتوم جذب شده...

درد هم ندارد فقط لکه

شما اینجوری میشدین؟

نزدیکی نداشته باش به هیچ چیز سنگینی دست نزن اگر خیلی استرس داری برای راحتی خیالت  برو سونو

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
نزدیکی نداشته باش به هیچ چیز سنگینی دست نزن اگر خیلی استرس داری برای راحتی خیالت برو سونو

نزدیکی تا سونوی ۸ هفته ممنوع کرد دکتر...چیز سنگین و...دست نمی‌زنم فقط یه وقتایی غذا و یه دوتا ظرف شستن همین...سونو دو روز پیش انجام دادیم گفت خوبه

نزدیکی تا سونوی ۸ هفته ممنوع کرد دکتر...چیز سنگین و...دست نمی‌زنم فقط یه وقتایی غذا و یه دوتا ظرف شس ...

پس استراحت کن استرس نداشته باش هیچی نیست  احتمالا هم پسره خیلیا دیدم لکه بینی داشتند پسر شده

پس استراحت کن استرس نداشته باش هیچی نیست احتمالا هم پسره خیلیا دیدم لکه بینی داشتند پسر شده

فقط این روزا رو بگذرونیم ۸ هفته قلبشو بشنوم سلامت باشه استراحتم فقط استرسم باید کنترل بشه...اینم سخته چون بعد کلی انتظار باردار شدم خیلی حساسم کرده..

فقط این روزا رو بگذرونیم ۸ هفته قلبشو بشنوم سلامت باشه استراحتم فقط استرسم باید کنترل بشه...اینم سخت ...

ایشالا سالم میاد تو بغلت 

خطرناک نیست؟۵ هفته سونو دادیم گفتن ساک دیده میشه فقط هماتوم داشت۵هفته و ۵ روز دوباره یه لک ترسیدیم س ...

نترس طبیعیه

تا خونریزی شدید نشد تا قرمز نشده ترس نداره

فقط استراحت کن حتما

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35