2777
2789

وای منم دارم میرم تو هفته ۶ امروز دلم یه جوریه 😢

فکر کنم واسه منم داره شروع میشه 😭

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستو پامم خیلی یخه.و خیس عرق.اصلا گرم نمیشه.

اتفاقا منم نزدیک هفته ی شیشم تجهیزاتوآماده کردم 😀😀😀یه مدل شکلات خارجی زنجفیلی هست بروبگیر

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال   

مشکلی نیس به خاطره هورمون های بدنته هر چیزی که فک میکنی بخوری به جز دارو مثل شربت یا نون خالی حالت رو بهتر میکنه بخور اگر هم حالت تهوعت ادامه داشت سعی کن فعلا چیزی نخوری وبری پیش دکترت بهت دارو میده

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

آبنبات زنجبیلی خوبه. 

کراکر نمکی هم خوبه. مثل بیسکوییت ترد. کلا چیزای ترشو و شورو ناشتا بخوری تهوع حاملگی کمتر میشه.

مبارک باشه تازه اول راهی. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

قرص دمیترون بدون عوارض برای بارداری

ب۶

اگه خیییلی شدید شد ودیگه هیچی نخوردی برو‌برات سرم بزنن وآمپول نوروبین بزن

باااااز اگه حالت خیییلی وحشتناک بود مثل من بامشورت دکترشربت پرومتازین بخور که درحالت تهوع واستفراغهای شدید بارداری تجویز میشه بدون عارضه هست ولی بشدت خواب آوره

خوراکی هم موز کباب سیرابی...اینا واسه تهوع خوبه

خیلی بده من نمیدونستم انقد حالت تهوع شدیده.

من تا دیروزاشتهام خییییلی زیاد بود 

الان امروز زیاد میل ندارم تو دلم آشوبه 

الان خیلی تهوع داری ؟؟ میگن بیسکوییت خوبه 😣

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
همش خوابیدم فک میکنم بلندشم گلاب بروت بالا میارم.

اشکال نداره طبیعیه ولی از ماه چهارم به بعد بدنت به ترشح هورمون ها عادت میکنه وخوب میشی اصلا جای نکرانی نیس

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم