2777
2789
۱ساعت پیش شیرو خرما خوردم .گلاب بروتون الان بالا اوردم.خیلی ب شکمم فشار اومد اشکال نداره؟؟؟

نه گلم

من عوق میزدم که حس میکردم روده هام از خلقم داره میزنه بیرون هیچی هم نمیشد

شیر فعلا نخور معده روتحریک میکنه

کشک خوبه واسه تهوع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱ساعت پیش شیرو خرما خوردم .گلاب بروتون الان بالا اوردم.خیلی ب شکمم فشار اومد اشکال نداره؟؟؟

چقدم سخته

من موقع بالا اوردن جونم از بدنم در میاد 😭😭😭😭

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
دختره عشقممممم سردخترم هم ترشی زیاد میخوردم کلا ب علایم دل نبند همه بهم گفتن پسره اما خداروشکر دخت ...

وااااایی خداکنه منم لواشک خونگی میخورم بایکم نمک.دلت نخواد

خداکنه گینی منم دختر باشه

من دوتا بارداری بینهایت سخت داشتم 

دیگه شدم متخصص ویار

توصیه هامو جدی بگیرید

البته اگه دوراز جون مثل من باشینسه ماه اول جز تحمل راهی ندارید فقط بااین داروها از خون بالا اوردن جلوگیری میشه توشرایط مثل من

وااااایی خداکنه منم لواشک خونگی میخورم بایکم نمک.دلت نخواد خداکنه گینی منم دختر باشه

رفتی سنو واسه صدای قلبش ؟؟😍😍

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
وااااایی خداکنه منم لواشک خونگی میخورم بایکم نمک.دلت نخواد خداکنه گینی منم دختر باشه

هرچی قسمت باشه

سالم باشن همه نی نی ها ایشالا

گلم هله هوله کمتر بخور خصوصا اگه سابقه معده درد داری

من دوتا بارداری بینهایت سخت داشتم  دیگه شدم متخصص ویار توصیه هامو جدی بگیرید البته اگه دوراز ...

اهان پس تجربه داری 

چیا بخوریم تهوع کمتر بشه 😞

هرچی قسمت باشه سالم باشن همه نی نی ها ایشالا گلم هله هوله کمتر بخور خصوصا اگه سابقه معده درد داری

ن خداروشکر اصلا معدم درد نمیکنه.اصلا هله هوله نمیخورم.فقط یکم لواشک اونم خونگی بود خوردم