2777
2789
عنوان

تهدید به اسید پاشی بچه ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید خودشون بدتر تهدید بشن که کلا موش بشن برنفک کن من ۱۸ سالم بود یه اسکول روان پریش تهدیدم کرد به چ ...

اره اینطور آدما چون میدونن طرف ترسیده و به کسی نمیگه تهدید میکنن وگرنه ضعف نشون ندی گم میشن میرن

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
چرا تهدیدت کرده این‌همه آدم چرا گیر داده به شما

این آدم دوست پسر دوستم بوده یه آدم روانیه همه میدونن با دوستم دیگه تو رابطه نیست ولی پس از سر من برنمیداره اصن یه آدم کاملا روانبه

واااای اینو گفتی برای من اینا هم نبود هنوز میترسم برم بیرون تنهایی ۱۶ سالمهیه مدت سگ رفیق دوستمو میب ...

میترسم برا خانوادمم دردسر بشه انقد ک این آدم روانی هستش

پیاماشو دارم میخام اقدام کنم توروخدا دعا کن واسم حل بشه زودتر ایشالا خدا هر چی که بخوای بهت بده

برات صلوات وایت کرسی خوندم نگران نباش چرا تهدیدت میکنه نمیتونی از بزرگتری راهنمایی بخوای

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
فوبیای منه😢خیلی ترسناکه برام یکی اگر با چنین موضوعی تهدیدم کنه قطعا از خواب و خوراک میفتم حالا سر چ ...

کلا ثبات شخصیتی نداره یه آدم قرصی و شره..خودم فوبیا دارم و از ترس رو به موت هستم واقعا دعا کن برام توروخدا 

کلا ثبات شخصیتی نداره یه آدم قرصی و شره..خودم فوبیا دارم و از ترس رو به موت هستم واقعا دعا کن برام ت ...

بابا نترس تا کی میخوای استرس بکشی بری فتا کسی نمیفهمه که نگران آبروت باشی یه گوشمالی حسابی بهش میدن اگرم مزاحمتی برات ایجاد کنه براش بدتر میشه چون پرونده داره

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
برات صلوات وایت کرسی خوندم نگران نباش چرا تهدیدت میکنه نمیتونی از بزرگتری راهنمایی بخوای

میخام ب مامانم بگم ولی مامانمم خودش یه آدم ترسو هس دلم میسوزه بهش استرس وارد کنم فقط خود خدا می‌دونه چقد گرفتار شدم

عزیزدلم از ته دلم از خدا میخوام مشکلتو حل کنه اروم باش و برو اگاهی ،اگه داداشی،پسرعمویی داری که باهاش راحتی مثل همون دوستمون بفرست برن سراغ خونوادش بعد تهدیدش کنن دیگه کاری باهات نداره 

فهمیده به کسی نمیگی و میترسی میخواد اذیت کنه 

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋